Dogajanje na gradbenem trgu

Nepremičninski trg v 2023. Kaj se bo dogajalo?

Investicije, Dogajanje na gradbenem trgu

Zadnja tri leta so bila na nepremičninskem trgu zelo cvetoča, veliko prodaj, visoke cene, nizke obrestne mere. V letu 2022 pa je bilo zaznati ohladitev, kaj bo ta prinesla? Se bo trg samo malo ohladil ali se obeta recesija?

Se investicije v nepremičnine še vedno splačajo?

Investicije, Dogajanje na gradbenem trgu

Na trgu se počasi zaznava gospodarsko krizo, se bo ta poznala tudi na slovenskem nepremičninskem trgu, ali bo ta ostal stabilen?

Kaj se dogaja na nepremičninskem trgu?

Investicije, Dogajanje na gradbenem trgu

Slovensko gospodarstvo je visoko odvisno od tujega, kriza pride k nam ponavadi z zamikom, zato je dobra napoved za Slovenijo, trenutno dogajanje na tujem trgu. Kaj pa se trenutno tam dogaja?

Investicije v nepremičnine

Investicije, Dogajanje na gradbenem trgu

Splošno je investiranje v nepremičnine zelo profitabilna dejavnost. Večina zelo bogatih obogati z investiranjem v nepremičnine ali pa je to njihova dodatna dejavnost, po tem ko zaslužijo v drugem sektorju. Kljub temu, da je dejavnost profitabilna, pa prinaša veliko tveganje, terja veliko časa, truda in denarja. Kako pa bo v prihodnje, se bo investiranje v nepremičnine še splačalo?

Gradbeni trg, dogajanje v zadnjih mesecih

Investicije, Dogajanje na gradbenem trgu

Stanje gradbenega trga lahko ocenimo glede na različne parametre, nas je zanimalo, kaj se je v zadnjih mesecih dogajalo s cenami surovin, koliko je bilo izdanih gradbenih dovoljenj za gradnjo objektov in kakšno je bilo število prodajnih poslov nepremičnin ter kaj se je dogajalo s cenami nepremičnin.