Napredno iskanje
 • lokacija

Poceni nepremičnine

REZULTATI, HIŠE

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

  REZULTATI, POTENCIALNE PARCELE

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Poceni nepremičnine

   O poceni nepremičninah

   Slovenija nudi mnogo prelepih predelov za nakup nepremičnine. S svojo razgibano reliefnostjo in raznolikimi lokacijami nudi veliko zanimive izbire. Pa vendar se med seboj regije razlikujejo ne zgolj po lokacijskem tipu, temveč tudi po cenovnem. Morda bi si mislili, da so najugodnejši predeli za bivanje slabše kvalitete, vendar temu še zdaleč ni tako. Slovenija nudi visoko kvaliteto življenja na splošni ravni, zato je njen sleherni kotiček naložba za prihodnje generacije.

   Predeli

   Cenovno najelitnejši predel je vsekakor Ljubljana in njena okolica. V kolikor iščete ugodnejše predele, pa boste najboljše ponudbe našli v koroški, notranjski, pomurski in najcenejši, zasavski regiji. Ponudb je veliko in izredno so zanimive.

   Prodaja poceni nepremičnine

   Pomurska

   Druga najugodnejša regija, kjer boste na kvadratni meter odšteli 1081,48 EUR. Največ ponudbe boste našli v Gornji Radgoni.

   Zasavska

   Cenovno najugodnejša regija, kjer boste za kvadratni meter v povprečju odšteli 1051,04 EUR. Največ ponudbe boste našli v Trbovljah in Zagorju ob Savi, z največ ponudbami do 200.000 EUR.