Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Koper

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE KOPER

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Koper

O Kopru

V kolikor ste močni ljubitelji morja, obožujete obalo in življenje po njenih priljubljenih kotičkih, potem bo Koper nekaj za vas. Obmorsko mesto z veliko dogodki nudi številno priložnosti za kvaliteten oddih ob dobri kulinariki, športne aktivnosti in opcij za nakupovanje. Mesto z bogato zgodovino ima dobre prometne povezave, tudi do bližnjega Trsta. Koper je primeren za vse generacije, saj nudi obilico doživetij v malem.

Razdelitev Kopra

Koper ponuja veliko izbire za nakup hiše. Največ ponudbe boste našli prav v neposredni bližini Kopra, temu z nekaj manj priložnosti sledijo Ankaran, Krkavče in Hrvatini, manj prostih hiš pa je na voljo še po okoliških krajih. 

Center z okolico

Za kvadratni meter vaše nove hiše boste v predelu centra in tesni bližini Kopra odšteli 3056,27 EUR. Največ možnosti boste našli v cenovnem razponu od 200.000 do 400.000 EUR. Gre za obilico hiš različnih starosti, po večini pred kratkim obnovljenih, novogradenj pa je evidentno manj.

Prodaja hiš Hrvatini

Istrsko obmejno naselje z množico prireditev ponuja kar nekaj priložnosti za nakup, med katerimi najdemo tudi skromno število novogradenj. Povprečno boste za ta predel odšteli 2372,47 EUR na kvadratni meter.

Prodaja hiše Koper

Nakup hiše je precej odvisen od želje po lokaciji in vašega proračuna. Vsekakor je Koper izbira za kvalitetno prihodnost, saj je skorajda vsak njegov kotiček idiličen in ponuja življenje, ki je zaradi bližine morja nekaj povsem drugega od ne-obalnega življenja. Nudi veliko izbire po različnih lokacijah, mnogo med njimi tudi elitnih in cenovno dražjih, predvsem takšnih z mogočnim pogledom na morje, četudi so od njega lahko precej oddaljene. V povprečju boste na kvadrat odšteli 2539,05 EUR. Hiše so v večinskem številu obnovljene, v zelo majhnem številu pa se pojavlja tudi nekaj novogradenj.

Vrste hiš Koper

Samostojna hiša

Za vašo novo samostojno hišo boste v povprečju odšteli 2594,86 EUR na kvadratni meter. V tej rubriki boste trenutno našli tudi največ izbire, na različnih lokacijah, raznoraznih starosti, raznih cen.

Vrstna hiša

Za vrstno hišo boste v Kopru povprečno odšteli 2466,01 EUR, največ teh pa se giba v cenovnem rangu med 200.000 in 400.000 EUR.