Napredno iskanje
 • lokacija

Vikend

REZULTATI, HIŠE

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

  ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

  PRIJAVITE SE

  Vikend

  O vikendih

  Glede na presunljivo naravo in množico biserov v svetovnem merilu, je Slovenija prava dežela za nakup vikenda, predvsem pa se, ne glede na njeno majhnost, najde nekaj za vsak okus. Izbirate lahko med bogato ponudbo vikendov na morju ali v prisotnosti gora in hribov, lahko pa si svoj košček pod soncem izberete na bolj ravninskem območju ob rekah ali jezerih. Na voljo je veliko raznolikih območij primernih za vse generacije.

  Predeli

  Izredno priljubljeni so predeli ob morju, z razgledom na morje, predeli med zelenjem, s pogledom na gore ali kotički v višjih hribovitih predelih. Največ ponudbe ta trenutek ponujajo dolenjska, posavska, savinjska in podravska regija. Ponudbe na Gorenjskem je v tem trenutku zelo malo, nekaj priložnosti pa se najde tudi v ljubljanski okolici.

  Prodaja vikenda

  Vsekakor je nakup vikenda odvisen od lokacije in vašega proračuna. Največ ponudb  boste našli v rangu do 50.000 EUR, potem pa še celo množico tudi do 200.000 EUR. Povprečno boste v Sloveniji za nakup svojega novega vikenda odšteli 1029,43 EUR na kvadratni meter.