Napredno iskanje
  • lokacija

Stanovanja Gorenjska

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Gorenjska

O Gorenjski
V kolikor obožujete svež zrak, se brez pomisleka radi izgubljate v dihjemajočih naravnih kotičkih in nasploh svoj mir iščete v podobi narave, bo Gorenjska za vas pravi naslov. Ob nizu prelepih mest, kjer boste našli mnogo kulturnih dogodkov ter priložnosti za nakupovanje in kulturo, recimo v Radovljici, Kranju ali na Bledu, se lahko podate tudi na gorske dogodivščine, vzpnete se lahko na najvišji vrh Slovenije, Triglav, ali zajadrate v prelepe kraje v dolini, denimo v Kranjsko goro, Bohinj ali Trento, kjer najdete ogromno sotesk, rečic, rek ter naravnih izvirov. Vsekakor je Gorenjska naložba za prihodnje generacije ter primerna regija za vse starostne skupine.
Predeli Gorenjska
V kolikor radi veliko časa preživljate na svežem zraku, bodo slikoviti Gorenjski predeli z nešteto možnostmi za vas zagotovo ustrezna izbira. Nakup vaše nove parcele je odvisen od vašega proračuna, pa tudi od lokacije. Gorenjska namreč nudi mnogo predelov, ki so precej odmaknjeni od bližine mesta, v izredno mirnem okolju, pa tudi veliko takih, ki so bolj v bližini, tako da je vse odvisno od vaših želja.
Prodaja stanovanje Gorenjska
Povprečna cena stanovanja na gorenjskem znaša 3459,57 EUR na kvadratni meter. Daleč največ ponudb ta trenutek beležimo na območju Radovljice, sledi ji Kranj. Največ ponudbe najdemo v srednjem cenovnem rangu.