Napredno iskanje
 • lokacija

Hiše

  REZULTATI, HIŠE

  REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Hiše

   O slovenskih hišah 

   V Sloveniji boste največ ponudb našli prav med ponudniki hiš. V kolikor iščete nekaj večjega, hišo s koščkom vrta in se še odločate za predel Slovenije, imamo za vas nekaj čudovitih predlogov. Slovenija s svojo razgibanostjo in mnogo prelepimi kotički nudi obilo zanimivih krajev, mest in vasi, kjer se bo našlo nekaj za vsak okus, predvsem pa skoraj vsak del Slovenije odlikuje kvaliteta v obliki izobilja zelenih površin, naravnih biserov in čistega zraka. S tem se ustvarja možnost naložbe za prihodnje generacije. Ponudbe se med seboj zelo razlikujejo tako po starosti objekta kot po cenovnih razredih.

   Predeli 

   Kakor je raznolika Slovenija s svojimi predeli, tako so tudi ponudbe dokaj razgibane. Našli boste mnogo prijetnih predelov za nakup. Cenovno najelitnejši predel Slovenije je osrednji del Ljubljane z okolico, ki jima po vrsti sledijo Južna Primorska, Gorenjska, Savinjska, Severna Primorska, Podravska, Dolenjska, Koroška, Posavska, Notranjska in Zasavska. Najugodnejše predele najdemo v pomurski regiji.

   Prodaja hiše 

   Vsekakor je nakup odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji. V povprečju boste v Sloveniji za nakup vaše nove hiše odšteli 2260,69 EUR na kvadratni meter. Po regijah boste za kvadratni meter odšteli sledeče: 


   Ljubljana, mesto         2913,30 EUR
   Ljubljana, okolica       2825,54 EUR
   Južna Primorska         2766,29 EUR
   Gorenjska                   1866,40 EUR
   Savinjska                    1177,70 EUR
   Severna Primorska     1077,50 EUR 
   Podravska                   1146,85 EUR
   Dolenjska                      911,34 EUR 
   Koroška                         891,30 EUR
   Posavska                       887,31 EUR
   Notranjska                    828,66 EUR
   Zasavska                       736,07 EUR
   Pomurska                      680,21 EUR