Napredno iskanje
 • lokacija

Hiše

REZULTATI, HIŠE

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

  ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

  PRIJAVITE SE

  Hiše

  O slovenskih hišah 

  V Sloveniji boste največ ponudb našli prav med ponudniki hiš. V kolikor iščete nekaj večjega, hišo s koščkom vrta in se še odločate za predel Slovenije, imamo za vas nekaj čudovitih predlogov. Slovenija s svojo razgibanostjo in mnogo prelepimi kotički nudi obilo zanimivih krajev, mest in vasi, kjer se bo našlo nekaj za vsak okus, predvsem pa skoraj vsak del Slovenije odlikuje kvaliteta v obliki izobilja zelenih površin, naravnih biserov in čistega zraka. S tem se ustvarja možnost naložbe za prihodnje generacije. Ponudbe se med seboj zelo razlikujejo tako po starosti objekta kot po cenovnih razredih.

  Predeli 

  Kakor je raznolika Slovenija s svojimi predeli, tako so tudi ponudbe dokaj razgibane. Našli boste mnogo prijetnih predelov za nakup. Cenovno najelitnejši predel Slovenije je osrednji del Ljubljane z okolico, ki jima po vrsti sledijo Južna Primorska, Gorenjska, Savinjska, Severna Primorska, Podravska, Dolenjska, Koroška, Posavska, Notranjska in Zasavska. Najugodnejše predele najdemo v pomurski regiji.

  Prodaja hiše 

  Vsekakor je nakup odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji. V povprečju boste v Sloveniji za nakup vaše nove hiše odšteli 2260,69 EUR na kvadratni meter. Po regijah boste za kvadratni meter odšteli sledeče: 


  Ljubljana, mesto         2913,30 EUR
  Ljubljana, okolica       2825,54 EUR
  Južna Primorska         2766,29 EUR
  Gorenjska                   1866,40 EUR
  Savinjska                    1177,70 EUR
  Severna Primorska     1077,50 EUR 
  Podravska                   1146,85 EUR
  Dolenjska                      911,34 EUR 
  Koroška                         891,30 EUR
  Posavska                       887,31 EUR
  Notranjska                    828,66 EUR
  Zasavska                       736,07 EUR
  Pomurska                      680,21 EUR