Napredno iskanje
 • lokacija

Hiše Ljubljana

REZULTATI, HIŠE LJUBLJANA

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA

  ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

  PRIJAVITE SE

  Ljubljana

  O Ljubljani

  Ko govorimo o Ljubljani, govorimo o mestu z dušo. Pravljična prestolnica, ki ima v svojem jedru kljub majhnosti enostavno vse – očarljivo reko Ljubljanico, ki preči jedro, nad njim grad na hribu, poetično arhitekturo, ki pušča staromeščansko zlato sled, in ključen pridih močne zgodovine, ki je zagotovo zaslužna za dušo, ki jo Ljubljana nosi danes. To je mesto, kjer si boste odpočili. Ljubljana se ne duši v hektičnem vrvežu velemest, je umirjena prestolnica, kjer se lahko podate na urbano doživetje ali na aktiven oz. neaktiven oddih na zelenih površinah.

  Predeli Ljubljane

  Ljubljana za nakup hiše ponuja mnogo možnosti, je pa izbira (ker mesto spada med cenovno najelitnejši predel Slovenije) poleg želje po lokaciji, odvisna predvsem od vašega proračuna. V kolikor si želite mestnega vsakdana, biti čim bližje središču, bo prava izbira za vas center, sicer pa je vsa okolica z jedrom izredno dobro povezana. Največ ponudbe boste trenutno našli na predelu Moste-Polje, Vič-Rudnik ter v Šiški. Tej sledi Bežigrad, v centru pa je ponudbe najmanj.

  Hiše Ljubljana – okolica

  V centru in njegovi tesni okolici boste največ ponudbe našli med samostojnimi hišami, sledijo mu dvojčki in vrstne hiše. Največ ponudb za vašo novo hišo se trenutno giblje v cenovnem razponu med 400.000 in 600.000 EUR. Povprečna cena kvadratnega metra znaša 2725,71 EUR.

  Prodaja hiš Ljubljana

  Povprečno boste za kvadratni meter v prestolnici odšteli 2797,97 EUR. Zagotovo je nakup hiše v Ljubljani naložba za prihodnost, saj ponuja ogromno.

  Vrste hiš v Ljubljani

  Samostojna hiša Ljubljana

  V najštevilčnejši kategoriji hiš, Ljubljana največ izbire ponuja v predelu Viča in Rudnika, ponudbe pa so razdrobljene tudi po drugih krajih, še največ na predelu Moste-Polje in v  Šiški. Povprečno boste za samostojno hišo odšteli 2922,50 EUR na kvadratni meter.