Napredno iskanje
  • lokacija

Novogradnje Kranj

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Kranj

O Kranju


Kranj na eni strani nudi radosti mestnega vrveža, medtem ko na drugi odstira slikovito naravo in vodi v vse večje gorenjske lepote. Poleg tega je v svoji majhnosti izredno razgibano in kulturno bogato mesto z očarljivim mestnim jedrom. Lahko si boste odpočili kar ob dveh rekah – Savi in Kokri. Urbano okolje z množico doživetij v obliki bogate kulinarike in kulture, nakupovalnih centrov in neštetih aktivnosti je atraktivno mesto tudi za obiskovalce in nasploh za vse, ki si želijo aktivnega oddiha. Na enem koncu torej podeželska domačnost, na drugem pa urbano središče v malem, kar dela Kranj primerno bivalno okolje za vse starostne skupine.  


Predeli v Kranju


Med najbolj priljubljene predele se uvrščata center in njegova tesna okolica, taka kraja sta npr. Golnik in Bobovek, saj prav ta dva predela še zmanjšujeta razkorak med mestom na eni ter prečudovito naravo na drugi strani. Izredno zaželjeni so tudi predeli ob reki ali kotički s pogledom na hribe, npr. na Šmarjetno goro ali pa kakšne bolj oddaljene velikane. Tretje največje slovensko mesto je vsekakor naložba za prihodnje generacije.


Prodaja novogradnje Kranj


Trenutno tako med ponudniki stanovanj kot hiš najdemo nekaj izbire. Vsekakor je nakup odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji. Med ponudniki stanovanj boste za vašo novogradnjo v povprečju odšteli 24855,15 EUR, za hišo pa 2310,34 EUR.