OBLIKUJEMO EKSKLUZIVNE NEPREMIČNINSKE PRILOŽNOSTI

120.000.000 EUR KAPITALA

9.000 POTENCIALNIH PROJEKTOV

15 PROJEKTOV V TEKU

EKSKLUZIVNE LOKACIJE
Za vas iščemo in preverjamo zemljišča na dobrih lokacijah.
PROJEKTIRANJE
Zasnujemo privlačno arhitekturo ter kakovostno projektno dokumentacijo, v skladu z lokalnim prostorskim načrtom.
OGLAŠEVANJE
Vrhunski vizualni material in prodaja preko platforme pospeši zaključek projekta.
EKSKLUZIVNE LOKACIJE

Dobra lokacija je najpomembnejši aspekt vsakega nepremičninskega projekta. In ravno iskanje idealne parcele za vaš projekt je ena izmed zahtevnejših in dražjih operacij. Informacije o dobrih priložnostih so skrite in se izmenjujejo na podlagi ustnega izročila. Pridružite se nam in si omogočite dostop do zanimivih priložnosti, ki jih lahko najdete le pri nas.

1.688.750 €
Parcela za hiše Šentvid

Ljubljana - Šiška, Šentvid, SSse, NA, Splošne eno in dvostanovanjske površine , 6755 m2

6

Vila blok Vič

Ljubljana - Vič, Vila blok: Visoka prostostoječa stavba v zelenju, 750 m2

2

Parcela za blok Brdo

Ljubljana - Vič, Brdo, Manjši blok, 2190 m2

1

387.710 €
Parcela za 7 vrstnih hiš Vižmarje

Ljubljana - Šiška, Vižmarje, Ssse, Splošne eno in dvostanovanjske površine, 1370 m2

Parcela za vrstne hiše Karlovško predmestje

Ljubljana - Vič, Ssce, NA, 1960 m2

Parcela za vila blok na koleziji, Ljubljana

Ljubljana - Vič, Vila blok: Visoka prostostoječa stavba v zelenju, 730 m2

IŠČETE DOBRE LOKACIJE ZA VAŠ PROJEKT?

ISKANJE LOKACIJ

Pri nas se intenzivno ukvarjamo z evidentiranje in iskanjem potencialnih nepremičnin. S pomočjo informacijskih tehnologij in naših partnerjev se ponašamo z največjo bazo zemljišč, ki jo dnevno nadgrajujemo.

PREVERJANJE LOKACIJ

Zgolj podatek, da je zemljišče zazidljivo ni dovolj. Potrebna je tudi strokovna, preliminarna preveritev, ki je na nepremičninski agenciji ne boste dobili. Nepremičnine večstopenjsko preverjamo in po oportunističnem modelu ocenjujemo donose.

PROJEKTIRANJE IN VODENJE PROJEKTA

Samo financiranje ni dobolj za uspešno izpeljavo projekta. Potrebna je strokovna interdisciplinarna ekipa iz področja arhitekture, urbanizma, financ, gradbeništva in gradbenega prava, ki lahko hitro in učinkovito sledi terminskemu plano projekta in se prilagaja razmeram. Zagotovimo vam celotvite projektantske storive in kompletno vodenje projekta.

POTREBUJETE PROJEKTIRANJE IN VODENJE PROJEKTA?

PROJEKTIRANJE

Kaj graditi na kateri parceli? Dobra in premišljena arhitektura zagotavlja donos. Zato potrebujete arhitekte, ki znajo odgovarjati na potrebe trga, hkrati pa v danih finančnih in prostorskih okvirjih zagotovijo kakovostno arhitekturo.

VODENJE PROJEKTA

Dobra arhitektura ne pomeni nič, če se ne materializira. Z odgovornim finančnim, pravnim in projektantsko gradbenim vodenjem projekta se lahko marsikateri oviri izognete še preden le-ta podaljša realizacijo projekta.

OGLAŠEVANJE, PRODAJA

Za hitro in uspešno prodajo potrebujete nepremičninske strokovnjake, ki dejansko poznajo celoten cikel nastanka nepremičnine in znajo predstaviti njene kvalitete. Potreben pa je tudi vrhunski vizualni material da lahko stopimo iz povprečja ponudbe na trgu.

ŽELITE DA VAŠ PROJEKT STOPI IZ POVPREČJA?

OGLAŠEVANJE

Pomembna je zasnova objekta, hkrati pa je pomembno, da je ta kvalitetno predstavljen. Po potrebi za vas pripravimo vrhunske vizualizacije in animacije, ki poudarijo kvalitete projekta. Nepremičnine oglašujemo preko lastne platforme, mreže naših partnerjev in zunanjih kanalov.

PRODAJA

K uspehu prodaje doprinese naša skupnost več kot 1500 potencialnih kupcev nepremičnin, ki platformo Coinhab spremlja vsakodnevno. K prodaji nepremičnine pa prispevajo strokovno podkovani sodelavci, ki poznavajo trg, hkrati pa znajo strokovno predstaviti kvalitete projekta.

OBLIKUJEMO EKSKLUZIVNE NEPREMIČNINSKE PRILOŽNOSTI

Coinhab nudi celovite storitve tako za privatne kot tudi za institucionalne partnerje. Naša tehnološko podprta platforma omogoča celosten vpogled v dogajanje na nepremičninskem trgu v regiji in testiranje zanimanja potencialnih kupcev za vaše projekte.