Coinhab, za investitorje
OBLIKUJEMO DOBRE NEPREMIČNINSKE PRILOŽNOSTI

120.000.000 EUR KAPITALA

9.000 POTENCIALNIH PROJEKTOV

15 PROJEKTOV V TEKU

ISKANJE LOKACIJ
Za vas iščemo in preverjamo lokacije ter računamo donose.
FINANCINRANJE
Uredimo vam lahko partnerstvo ali zasebni kaipital s so-investitorji.
PROJEKTIRANJE
Zasnujemo kakovnostno arhitekturo in vodimo projekte.
OGLAŠEVANJE
Vrhunski vizualni material in strokovna prodaja pospeši zaključek projekta

VRSTNE HIŠE OB GOZDU CELOVŠKA

LJUBLJANA - ŠIŠKA, VRSTNA HIŠA, V GRADNJI

PROJEKT ZA TRI VRSTNE HIŠE BEŽIGRAD

LJUBLJANA - BEŽIGRAD, VRSTNA HIŠA, V GRADNJI

PARCELA ZA VILA BLOK PODUTIK

LJUBLJANA - ŠIŠKA, STANOVANJE, V GRADNJI

STANOVANJSKA SOSESKA RADVANJE NATURE LUXURY

MARIBOR, INDIVIDUALNA

STUDENCI SUNSET ELITE MARIBOR

MARIBOR, VRSTNA HIŠA, V GRADNJI

DVE HIŠI ŠMARCA

LJUBLJANA - OKOLICA, DVOJČEK, V GRADNJI

DVOSTANOVANJSKA HIŠA BREZOVICA

LJUBLJANA - OKOLICA, DVOJČEK, V GRADNJI

PARCELA ZA DVE DVOSTANOVANJSKI HIŠI ČRNA VAS

LJUBLJANA - OKOLICA, DVOJČEK, V GRADNJI

PARCELA ZA HIŠE NAD PIRANOM

KOPER, INDIVIDUALNA, V GRADNJI

ISKANJE LOKACIJ

Dobra lokacija je najpomembnejši aspekt vsakega nepremičninskega projekta. In ravno iskanje idealne parcele za vaš projekt je ena izmed zahtevnejših in dražjih operacij. Informacije o dobrih priložnostih so skrite in se izmenjujejo na podlagi ustnega izročila. Pridružite se nam in si omogočite dostop do zanimivih priložnosti.

IŠČETE DOBRE LOKACIJE ZA VAŠ PROJEKT?

ISKANJE LOKACIJ

Pri nas se intenzivno ukvarjamo z evidentiranje in iskanjem potencialnih nepremičnin. S pomočjo informacijskih tehnologij in naših partnerjev se ponašamo z največjo bazo zemljišč, ki jo dnevno nadgrajujemo.

PREVERJANJE LOKACIJ

Zgolj podatek, da je zemljišče zazidljivo ni dovolj. Potrebna je tudi strokovna, preliminarna preveritev, ki je na nepremičninski agenciji ne boste dobili. Nepremičnine večstopenjsko preverjamo in po oportunističnem modelu ocenjujemo donose.

PARTNERSTVA IN FINANCIRANJE

Zagotovljeno financiranje je osnova za izpeljavo projekta. Pri večjih in donosnejših projektih lastna sredstva in bančna posojila niso dovolj. Zato vam lahko pomagamo do ustreznega kapitala za vaš projekt. Platforma združuje tako profesionalne vlagatelje kot tudi končne kupce, ki se vašemu projektu lahko pridružijo kot so-investitorji.

POREBUJETE PARTNERSTVO ZA FINANCIRANJE PROJEKTA?

ISKANJE PARTNERJEV

Platforma združuje nepremičninske sklade, institucionalne in zasebne vlagatelje. Prijavite se v investitorsko mrežo in povezali vas bomo s posamezniki ali podjetji, ki imajo podobne interese za vlaganje v napremičnine.

FINANCIRANJE Z ZGODNJIMI KUPCI

Združujemo že 1450 zasebnih vlagateljev, ki bi želeli nepremičnino za lastne potrebe. Naše uporabnike lahko vključite v proces že na začetku in si s tem bistveno znižate tveganje in zagotovite del financiranja vašega projetka.

PROJEKTIRANJE IN VODENJE PROJEKTA

Samo financiranje ni dobolj za uspešno izpeljavo projekta. Potrebna je strokovna interdisciplinarna ekipa iz področja arhitekture, urbanizma, financ, gradbeništva in gradbenega prava, ki lahko hitro in učinkovito sledi terminskemu plano projekta in se prilagaja razmeram. Zagotovimo vam celotvite projektantske storive in kompletno vodenje projekta.

POTREBUJETE PROJEKTIRANJE IN VODENJE PROJEKTA?

PROJEKTIRANJE

Kaj graditi na kateri parceli? Dobra in premišljena arhitektura zagotavlja donos. Zato potrebujete arhitekte, ki znajo odgovarjati na potrebe trga, hkrati pa v danih finančnih in prostorskih okvirjih zagotovijo kakovostno arhitekturo.

VODENJE PROJEKTA

Dobra arhitektura ne pomeni nič, če se ne materializira. Z odgovornim finančnim, pravnim in projektantsko gradbenim vodenjem projekta se lahko marsikateri oviri izognete še preden le-ta podaljša realizacijo projekta.

PRODAJA

Za hitro in uspešno prodajo potrebujete nepremičninske strokovnjake, ki dejansko poznajo celoten cikel nastanka nepremičnine in znajo predstaviti njene kvalitete. Potreben pa je tudi vrhunski vizualni material da lahko stopimo iz povprečja ponudbe na trgu.

POTREBUJETE PARTNERSTVO ZA FINANCIRANJE PROJEKTA?

OGLAŠEVANJE

Ljudje kupujejo z očmi. Za vas pripravimo vrhunske vizualizacije in animacije, ki poudarijo kvalitete projekta. Nepremičnine oglašujemo preko lastne platforme, mreže naših partnerjev.

PRODAJA

Za uspeh mora nepremičnino prodajati nekdo, ki odlično pozna zakonodajo in trg, hkrati pa strokovno predstaviti njene kvalitete. Projekte prodajajo naši strokovno usposobljeni sodelavci.