OBLIKUJEMO EKSKLUZIVNE NEPREMIČNINSKE PRILOŽNOSTI

120.000.000 EUR KAPITALA

9.000 POTENCIALNIH PROJEKTOV

15 PROJEKTOV V TEKU

EKSKLUZIVNE LOKACIJE

Za vas iščemo in preverjamo zemljišča na dobrih lokacijah.

PROJEKTIRANJE

Zasnujemo privlačno arhitekturo ter kakovostno projektno dokumentacijo.

OGLAŠEVANJE

Vrhunski vizualni material in oglaševanje pospeši prodajo.

IŠČETE DOBRE LOKACIJE ZA VAŠ PROJEKT?

ISKANJE LOKACIJ

Pri nas se intenzivno ukvarjamo z evidentiranje in iskanjem potencialnih nepremičnin. S pomočjo informacijskih tehnologij in naših partnerjev se ponašamo z največjo bazo zemljišč, ki jo dnevno nadgrajujemo.

PREVERJANJE LOKACIJ

Zgolj podatek, da je zemljišče zazidljivo ni dovolj. Potrebna je tudi strokovna, preliminarna preveritev, ki je na nepremičninski agenciji ne boste dobili. Nepremičnine večstopenjsko preverjamo in po oportunističnem modelu ocenjujemo donose.

EKSKLUZIVNE LOKACIJE
Ekskluzivne lokacije, primerne za investijo, objavljene samo na Coinhab

6

Parcela za hiše Šentvid, Ljubljana

Ljubljana, Šentvid

250.000 €/m2

3

Vila blok Vič , Ljubljana

Ljubljana, Vič

1

Parcela za blok Brdo, Ljubljana

Ljubljana, Brdo

1

Parcela za 7 vrstnih hiš Vižmarje, Ljubljana

Ljubljana, Vižmarje

283.000 €/m2

1

Parcela za vila blok na koleziji, Ljubljana, Ljubljana

Ljubljana, Vič

1

Parcela za vrstne hiše Karlovško predmestje, Ljubljana

Ljubljana, Vič

Naselje Ihan, Domžale, Ljubljana

Ljubljana, Okolica

135.000 €/m2

Zemljišče za stanovanjsko sosesko Bresternica, Maribor

Maribor, Bresternica

Parcela za eno ali več hiš Dobrovce, Maribor, Maribor

Maribor, Dobrovce

92.890 €/m2

PROJEKTIRANJE IN VODENJE PROJEKTA

Samo financiranje ni dobolj za uspešno izpeljavo projekta. Potrebna je strokovna interdisciplinarna ekipa iz področja arhitekture, urbanizma, financ, gradbeništva in gradbenega prava, ki lahko hitro in učinkovito sledi terminskemu plano projekta in se prilagaja razmeram. Zagotovimo vam celotvite projektantske storive in kompletno vodenje projekta.

POTREBUJETE PROJEKTIRANJE IN VODENJE PROJEKTA?

PROJEKTIRANJE

Kaj graditi na kateri parceli? Dobra in premišljena arhitektura zagotavlja donos. Zato potrebujete arhitekte, ki znajo odgovarjati na potrebe trga, hkrati pa v danih finančnih in prostorskih okvirjih zagotovijo kakovostno arhitekturo.

VODENJE PROJEKTA

Dobra arhitektura ne pomeni nič, če se ne materializira. Z odgovornim finančnim, pravnim in projektantsko gradbenim vodenjem projekta se lahko marsikateri oviri izognete še preden le-ta podaljša realizacijo projekta.

OGLAŠEVANJE, PRODAJA

Za hitro in uspešno prodajo potrebujete nepremičninske strokovnjake, ki dejansko poznajo celoten cikel nastanka nepremičnine in znajo predstaviti njene kvalitete. Potreben pa je tudi vrhunski vizualni material da lahko stopimo iz povprečja ponudbe na trgu.

ŽELITE DA VAŠ PROJEKT STOPI IZ POVPREČJA?

PROJEKTIRANJE

Pomembna je zasnova objekta, hkrati pa je pomembno, da je ta kvalitetno predstavljen. Po potrebi za vas pripravimo vrhunske vizualizacije in animacije, ki poudarijo kvalitete projekta. Nepremičnine oglašujemo preko lastne platforme, mreže naših partnerjev in zunanjih kanalov.

VODENJE PROJEKTA

K uspehu prodaje doprinese naša skupnost več kot 1500 potencialnih kupcev nepremičnin, ki platformo Coinhab spremlja vsakodnevno. K prodaji nepremičnine pa prispevajo strokovno podkovani sodelavci, ki poznavajo trg, hkrati pa znajo strokovno predstaviti kvalitete projekta.

OBLIKUJEMO EKSKLUZIVNE NEPREMIČNINSKE PRILOŽNOSTI

Coinhab nudi celovite storitve tako za privatne kot tudi za institucionalne partnerje. Naša tehnološko podprta platforma omogoča celosten vpogled v dogajanje na nepremičninskem trgu v regiji in testiranje zanimanja potencialnih kupcev za vaše projekte.