Napredno iskanje
  • lokacija

Parcele Koper

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE KOPER

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Koper

O Kopru
Sončen obalni predel Slovenije ponuja mnogo priložnosti za vsakogar. Zagotovo bo tu našel nekaj zase vsak, ki mu vsaj malo odgovarja prisotnost morja, način obalnega življenja, raziskovanje po prijetnih gričnatih zelenih površinah nad mestom, pa vendar možnost urbanosti. Če se boste podali na raziskovanje mesta, boste v pravljičnih kotičkih našli priljubljene butične trgovinice, v kolikor pa vam odgovarja nakupovanje po večjih centrih, vam bo Koper tudi na tem področju ponudil mnogo izbire. Izredno bogato zgodovinsko mesto, s raznoraznimi kulinaričnimi in kulturnimi poslasticami za vsakogar.
Zgodovina Kopra
Zgodovina enega najstarejših mest v Sloveniji, ki je bilo svoje čase otok (podobo je začelo izgubljati v času krčenja solin), se je začela pisati že v bronasti dobi. Največji kulturni in gospodarski razcvet je mesto doživelo v času Beneške republike, o čemer priča še danes ohranjena mestna arhitektura. 
Predeli Kopra
Vedno je zaželjenega več prostora, predvsem, če je to prostor pod obalnim soncem. Zato bo nakup parcele v Kopru za vas idealna priložnost, v kolikor ste si okrog svojega novega objekta zamislili vrt, dvorišče ali kaj tretjega. V Kopru lahko ta trenutek najdete široko paleto ponudb za vašo novo parcelo. Največje število parcel najdete med kmetijskimi zemljišči.
Zazidljiva parcela Koper
Povprečna cena zazidljive parcele znaša 214,17 EUR na kvadratni meter, največ možnosti pa najdete v cenovnem rangu do 200.000 EUR. Ponudbe se lokacijsko precej razlikujejo, nekaj jih je v neposredni bližini centra, malo manj pa jih najdemo tudi v Ankaranu, Bertokih, Bonini, na Svetem Antonu in drugod.