Napredno iskanje
  • lokacija

Stanovanja Posavska

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE NOVO MESTO

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Posavska

O Posavju
V tej regiji bo vsak našel nekaj zase. Z naravnimi parki, priložnostmi za nakupovanje, zgodovinskimi znamenitostmi okoliških krajev in mnogo priložnostmi za dogodke ter aktiven ali miren oddih, je Posavje vsekakor primerno območje za vse starostne skupine. Posavje obdaja harmonija in mirnost, tako pravijo domačini. Čudovit predel za izbiro bivalnega okolja z visoko kvaliteto svežega zraka in prijazne okolice. Tudi za tiste željne kulinarike se bo v Posavju našlo marsikaj.  
Predeli
Na območju Posavja trenutno najdemo nekaj manj ponudbe, kar pa vsekakor ne pomeni, da se ravno med temi priložnostmi ne bo našlo nekaj za vas. Največ priložnosti za nakup boste v tem trenutku našli v Krškem, ponudbe pa so razdrobljene tudi po ostalih okoliških krajih, denimo v Sevnici in Brežicah. Zeleni posavski predeli so zagotovo lepa naložba za prihodnje generacije.
Prodaja stanovanje Posavska
Izbira je odvisna od vašega proračuna ter želje po lokaciji. V povprečju boste za kvadratni meter odšteli 1575,55 EUR. Večino ponudb boste našli v najugodnejšem cenovnem rangu, torej do 200.000 EUR.