Napredno iskanje
  • lokacija

Nepremičnine Podravska

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE MARIBOR

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Podravska

O Podravski

Mogočna reka Drava, ob kateri je zraslo najstarejše slovensko mesto. Razgibana in hkrati mirna regija, kjer se čutita prepišnost in pečat narave. Množica razgibaih gričevij, čez katera se raztezajo bogata vinorodna območja, torej degustacijski raj za vsakega ljubitelja dobre kapljice. Hriboviti predeli privlačijo zlasti tiste, ki imajo radi aktiven oddih in si svoj vsakdan radi prepredajo s športnimi aktivnostmi. Vzdušje po mestih ne vsebuje klasične hektike urgbanega ritma življenja, tako da si je tudi v najbolj urbanih predelih mogoče odpočiti in uživati v vsakodnevnih aktivnostih. Pokrajina je primerna za vsakogar, ki si želi bližine mesta, dih jemajočih razgledov in prečudovite narave v svojem vsakdanu.  

Predeli 

Nakup vaše nove nepremičnine je odvisen od vašega proračuna, pa tudi od lokacije. Predeli Podravske regije so pravi naslov za vsakogar, ki obožuje naravno v vseh mogočih oblikah, saj pokrajina nudi obilico razgibanosti v obliki jezer, gričev, gozdov, parkov ter sprehajalnih poti, obenem je mesto na dosegu roke. Daleč največ razpoložljivosti v tem trenutku najdemo na območju Maribora.

Prodaja nepremičnine Podravska

Povprečna cena nepremičnine v podravski regiji znaša 1535,70 EUR na kvadratni meter. Najpestrejšo izbiro najdemo v najugodnejšem cenovnem rangu, sicer pa se množica ponudb razprostira čez celotno paleto cenovnega razpona.