Napredno iskanje
  • lokacija

Novogradnje Koper

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE KOPER

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Koper

O Kopra


V kolikor obožujete obalno življenje in temu primeren tempo okolice, bo eno najstarejših mest v Sloveniji prava izbira za vašo novo bivalno enoto. Ob pisani ponudbi kulturnih dogodkov in znamenitosti, aktivnega oddiha, dobre hrane in širokih možnostih nakupovanja boste zagotovo našli obilo priložnosti zase. Z dobrimi prometnimi povezavami je Koper neposredno povezan z ostalimi obmorskimi mesti, od Trsta ga ločuje pičlih 12 kilometrov. Mesto s svojo 8-kilometrsko obalo ponuja možnost zimskih sprehodov ob morju, lovljenje prvih pomladnih sončnih žarkov na obali Jadranskega morja, jesenska športna in ostala doživetja ter poletno morsko osvežitev. Primerno je za vse starostne skupine.


Predeli Kopra


Izbira novogradnje v Kopru ni odvisna zgolj od vašega proračuna, temveč tudi od lokacije. Izredno priljubljena predela sta center in Žusterna. Po lokacijski zaželjenosti tema dvema predeloma sledita Semedela in Olmo-Prisoje, ki spadata pod manj eliten del. V kolikor si ne želite neposredne bližine mestnega vrveža, bodo za vašo novogradnjo odlična izbira Bertoki, Pobegi, Dekani, Škofije, Sv. Anton ali Marezige, saj poleg srednjega cenovnega razreda nudijo neposredno naravo, pa vendar boste le streljaj stran od urbanega življenja, ki je na obali dokaj umirjeno. Cenovno najugodnejši so zagotovo Zazid, Rakitovec, Gradin, Gračišče in Podgorje. 


Prodaja novogradnje Koper


Ta trenutek Koper med stanovanji ne ponuja možnosti nakupa novogradenj, se bo pa zagotovo v prihodnjih letih nekaj teh zvrstilo. Med hišami najdete nekaj zanimivih ponudb v vseh cenovnih rangih.