Napredno iskanje
 • lokacija

Zazidljiva parcela

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

  REZULTATI, POTENCIALNE PARCELE

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Zazidljiva parcela

   O zazidljivih parcelah

   V Sloveniji boste med zazidljivimi parcelami trenutno našli ogromno izbire. Pa vendar je pri iskanju le-teh potrebna manjša pozornost na določene karakteristike ponudb. Večina ponujenih zemljišč je namreč označenih kot primernih za gradnjo enodružinske hiše. Po podrobnem pregledu pa je vidno, da nekatera od teh zemljišč nimajo ustrezne namembnosti, saj so zanje predpisane npr. vrstne hiše ali večstanovanjski objekti. Podatek o dopustni namembnosti na parceli najdemo v lokacijski informaciji. Parcela je primerna za gradnjo enodružinske hiše, kadar je območje namenjeno gradnji eno in dvostanovanjskih stavb. Vsekakor je zazidljiva parcela naložba za prihodnost, saj ob ustreznem izboru lokacije in cene ta zlahka postane vaš raj na Zemlji.

   Predeli

   Ker je izbire ogromno in se ponudbe poleg cenovne razpoložljivosti med seboj razlikujejo tudi po lokacijskih indicih ter imajo nekatera izmed zemljišč mešano dejavnost glede namembnosti gradnje, je najbolje, da se po nasvet oglasite k arhitektu. Najugodnejše ponudbe boste našli v pomurski regiji in na Koroškem, najdražje pa v Ljubljani in njeni okolici ter na gorenjskem.

   Prodaja zazidljivih parcel

   Nakup zazidljive parcele je odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji. Povprečno boste na območju celotne Slovenije za kvadratni meter odšteli 213,46 EUR.