Napredno iskanje
 • lokacija

Parcele Ljubljana - Okolica

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA - OKOLICA

  REZULTATI, POTENCIALNE PARCELE LJUBLJANA - OKOLICA

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Ljubljana - Okolica

   Okolica Ljubljane
   Če si ne želite neposredne bližine mesta, pa vendar ne bi radi ostali predaleč, potem bo okolica prestolnice nekaj za vas. Ljubljana nudi mnogo priložnosti za nakupovanje, kulturne dogodke, kulinarične posladke in opcij za aktiven oddih na veliko različnih lokacijah, tudi v svoji okolici, a jedro mesta je še vedno blizu. Če ne neposredno mesto, in ne ruralno okolje, se boste našli nekje vmes, in okolica Ljubljane je kot nalašč za hkratno vpletenost v urban ritem in oddih. Možnosti za aktivno preživljanje časa je veliko, z nešteto zelenimi površinami s sprehajalnimi potmi in hribi.
   Prodaja parcele – Ljubljana okolica
   Na območju okolice Ljubljane boste našli ogromno ponudbe. Poleg središča prestolnice, tudi njena okolica spada v cenovno najvišji slovenski rang, zato je nakup odvisen predvsem od vašega proračuna. Največ ponudbe boste hkrati našli v najcenejšem in najdražjem cenovnem rangu. V povprečju boste za vašo novo parcelo v okolici Ljubljane odšteli 299,04 EUR na kvadratni meter.
   Zazidljiva parcela – okolica Ljubljane
   Med ponudniki zazidljivih parcel boste našli največ izbire, veliko le-te v najvišjem cenovnem rangu. Povprečna cena znaša 314,58 EUR na kvadratni meter.