Napredno iskanje
 • lokacija

  A PHP Error was encountered

  Severity: Warning

  Message: Invalid argument supplied for foreach()

  Filename: search/mainSearchView.php

  Line Number: 354

Stanovanja Notranjsko – kraška

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Notranjsko – kraška

O Notranjsko-kraški
V tej regiji boste odkrili svet kraških voda, polj, ki se spreminjajo v jezera in jezera, ki ponikajo v podzemlje. Mnogo neokrnjene narave, drevja in čistih voda. Mir in tišina podzemnega sveta sta nekaj, kar znata pritegniti marsikatero oko. Poleg dih jemajoče narave boste v tej regiji našli mnogo priložnosti za odrkivanje kulture, arheologije, tradicije in dogodkov. Regija je vsekakor primerna za vse starostne skupine. 
Stavbna dediščina in spomeniki
O bogatem življenju preteklih generacij na Notranjskem priča ogromno število cerkva in kapelic, spomenikov, mlinov in žag ter še mnogo drugih zanimivosti in dragocenih ostankov.
Predeli
V tej regiji še največ izbire za nakup najdemo v Postojni. Nekaj manj priložnosti je razdrobljenih tudi po Cerknici in Ilirski Bistrici.
Prodaja stanovanja Notranjsko-kraška 
Nakup je odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji. Največ ponudbe boste ta trenutek našli v najugodnejšem cenovnem razponu, kar nekaj izbire pa je na voljo tudi v drugih cenovnih rangih. Povprečno boste za kvadratni meter vašega novega stanovanja odšteli 1848,41 EUR.