Napredno iskanje
 • lokacija

Novogradnje Ljubljana - Okolica

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA - OKOLICA

  ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

  PRIJAVITE SE

  Ljubljana - Okolica

  O Ljubljani in okolici


  Ljubljana je nedvomno mesto z dušo. Slikovita prestolnica, ki ima v svojem središču kljub majhnosti enostavno vse – grad na hribu, pod njim očarljivo reko Ljubljanico, ki preči jedro, poetično arhitekturo, ki pušča staromeščansko zlato sled, in ključen pridih klene zgodovine, ki je zagotovo zaslužna za dušo, ki jo Ljubljana nosi danes. V kolikor vam neposredna bližina mesta ne odgovarja povsem, je tu ljubljanska okolica, kjer je prestolnica še vedno precej blizu, pa vendar se vam ne bo treba soočati z mestnim vrvežem. Z dobrimi prometnimi povezavami je vse okrog Ljubljane praktično blizu. Vsekakor je okolica Ljubljane naložba za prihodnje generacije.


  Predeli Ljubljane


  Okolica za nakup ponuja mnogo možnosti, je pa izbira poleg želje po lokaciji, odvisna predvsem od vašega proračuna. Največ ponudbe boste trenutno našli v Domžalah, Grosupljem in na Vrhniki.


  Prodaja novogradnje Ljubljana 


  Povprečno boste za kvadratni meter v okolici odšteli 2475,28 EUR. Zagotovo je nakup novogradnje v ljubljanski okolici naložba za prihodnost, saj ponuja ogromno.