Napredno iskanje
 • lokacija

Stanovanja Osrednjeslovenska

  REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA - CENTER

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Osrednjeslovenska

   O Osrednji Sloveniji
   V kolikor se odločate za osrednjo Slovenijo, se boste znašli v središču vseh mogočih doživetij. Z urbanim mestnim ritmom bodo na dosegu roke priložnosti za raznoliko kulinariko in nakupe, kulturne dogodke, na drugi strani pa prelepe zelene površine, kjer se boste lahko prepustili mirnemu ali aktivnemu oddihu. Logatec, Kamnik, Medvode in še mnogo drugih mest, kjer boste morda našli priložnost za svoje novo stanovanje. Izredna prometna povezanost, tudi z javnim prevozom. Osrednja Slovenija je ravno zaradi svoje dostopnosti tako zaželen predel za bivalno okolje. Primerna je za vse generacije.
   Predeli 
   Osrednjeslovenska ponuja mnogo izbire za nakup. Največ priložnosti boste v tem trenutku našli v Domžalah in Grosupljah. Zagotovo gre za precej zaželjene predele, saj je odsotnost mestnega vrveža očitna, pa vendar ni daleč.
   Prodaja stanovanja Osrednjeslovenska
   Največ ponudbe boste našli v srednjem cenovnem rangu, sledi mu najugodnejši. V povprečju boste za kvadratni meter vašega novega stanovanja odšteli 2676,32 EUR. Izbira je odvisna od vašega proračuna ter želje po lokaciji. Gre za največ starejših gradenj, kar nekaj pa je tudi povsem novih.