Napredno iskanje
  • lokacija

Stanovanja Podravska

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE MARIBOR

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Podravska

O Podravski
V kolikor si želite mirnega okolja in slikovitih kotičkov, se sredi pestrega gričevja raztezajo s soncem obsijana bogata vinorodna območja. Hriboviti predeli so prava poslastica za vse, ki si želijo razgibanega vsakdana in aktivnega, pa tudi mirnega oddiha. Mogočna reka Drava ob boku z najstarejšim mestom vam bo prirasla k srcu. Lahko se boste sprostili ob jezerih, rekah in v parkih. V mestih Podravske boste našli nekaj za vsak okus, z množico dogodkov na čelu in priložnostmi za nakupovanje. Regija je primerna za vsakogar, ki si želi bližine mesta, prelepih razgledov ter obenem dih jemajoče narave v svojem vsakdanu. Primerno okolje za vse generacije.
Predeli
Daleč največ priložnosti boste v tem trenutku našli v Mariboru, kar nekaj izbire pa je tudi drugod – na Ptuju, v Rušah in v Slovenski Bistrici. Zagotovo so izredno priljubljeni predeli centra v Mariboru in pa vse, kar je obdano z zelenimi površinami.
Prodaja stanovanje Podravska
Nakup je odvisen od vašega proračuna, pa tudi od lokacije. Povprečna cena znaša 1945,77 EUR na kvadratni meter, največ ponudbe pa v tem trenutku najdemo v najugodnejšem cenovnem rangu, torej do 200.000 EUR. V največjem številu se pojavljajo starejše gradnje, kar nekaj izbire pa je tudi med novejšimi.