Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Posavska

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE NOVO MESTO

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Posavska

O Posavju
Regija z največ ohranjenimi gozdovi, mnoštvom naravnih parkov, zgodovinskimi znamenitostmi okoliških krajev ter mnogo priložnostmi za dogodke in aktiven oddih. V bogatem Posavju bo vsak našel nekaj zase, saj ta regija svojo ponudbo doživetij kroji skozi harmonijo, umirjenost, dobro voljo in sproščenost. Takšni so tudi domačini. Prečudovit predel Slovenije za izbiro bivalnega okolja z visoko kvaliteto svežega zraka in prijazne okolice, predvsem pa avtentičen in butičen.
Predeli
Na območju Posavnja najdemo mnogo ponudb za nakup hiše. Največ priložnosti boste v tem trenutku našli v okolici Brežic in Krškega, kar nekaj ponudbe pa je tudi v Sevnici. Posavje je primerno za vse starostne skupine.
Prodaja hiše Posavska
Posavje je cenovno med najugodnejšimi predeli v Sloveniji, vendar je kljub temu nakup odvisen od vašega proračuna ter želje po lokaciji. V povprečju boste za kvadratni meter vaše nove hiše odšteli 849,45 EUR. Največ ponudbe boste našli v najugodnejšem cenovnem rangu, torej do 200.000 EUR ter med ponudniki samostojnih hiš.