Napredno iskanje
  • lokacija

Novogradnje Maribor

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE MARIBOR

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Maribor

O Mariboru
Mesto, kjer si boste vsekakor lahko odpočili. Mesto brez klasične urbane hektike, ki diha in vedno znova odpira nove priložnosti za vse starostne skupine. V Mariboru boste našli nešteto dogodkov, obilo dobre kulinarike in pisane kulture. Ob mnoštvu razstav, gledaliških predstav, koncertov in še mnogo drugega, boste lahko zadovoljili svojo kulturno žilico. Fantastičen vrvež urbanega mestnega življenja na eni, in polno mirnih kotičkov v naravi za vsakogar na drugi strani. Ob slikoviti reki Dravi boste našli mnogo predelov za oddih, prav tako v parkih. Lahko se boste podali po poteh Pohorja ali se vzpeli na Piramido. Maribor je absolutna naložba za prihodnje generacije.
Predeli Maribora
Najbolj priljubljen je predel centra, saj je tako vse na dosegu roke. Celotno območje Maribora je izredno dostopno z dobrimi prometnimi povezavami. Zaradi zelenih površin so izredno priljubljena območja ob Dravi in Pohorju. 
Prodaja novogradnje Maribor
Trenutno na območju Maribora najdemo nekaj malega priložnosti za nakup novogradnje. Povprečno boste za kvadratni meter odšteli 2434,68 EUR. V drugem največjem slovenskem mestu bo nakup odvisen od vašega proračuna, saj Maribor cenovno spada med najmanj ugodne slovenske predele, ter od želje po lokaciji.