Napredno iskanje
 • lokacija

Hiša prodaja

  REZULTATI, HIŠE

  REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Hiša prodaja

   O hišah

   V Sloveniji boste našli mnogo ponudbe za nakup hiše. Na voljo je ogromno zanimivih in barvitih predelov, vsakomur pisanih na kožo, saj Slovenija ponuja toliko raznolikih predelov. V kolikor imate radi hribovite in gorate predele, boste teh v Sloveniji našli mnogo, enako velja za ravninske in z zelenjem obdane predele. Tudi v mediteranskih in ostalih pokrajinah beležimo nemalo ponudbe. Predvsem je Slovenija za izbiro hiše izredno primerna in kvalitetna dežela, saj je izobilje zelenih površin, čistega zraka in kristalnih voda naložba za prihodnje generacije. Obenem jo odlikuje dobra prometna povezanost in veliko prelepih mest, kjer bo v obliki priložnosti za kulturo, nakupovanja in dogodke nekaj zase našel vsak, ki ima v sebi zametek urbane žilice.

   Predeli

   Trenutno je na voljo ogromno ponudbe po različnih slovenskih predelih. Najbolj priljubljeni predeli so okolica Ljubljane, prestolnica ter gorenjska in primorska regija.

   Prodaja hiše 

   Nakup hiše je odvisen od vašega proračuna, saj se ponudbe cenovno med seboj precej razlikujejo, ter vaše želje po lokaciji, ker je tudi lokacijskih možnosti, ne glede na majhnost naše dežele, ogromno. Povprečno boste na kvadratni meter v Sloveniji odšteli 2263,09 EUR, največ ponudbe pa se giblje v rangu do 400.000 EUR. Na voljo je ogromno zanimivih ponudb. Leta 2022 so se cene rabljenih družinskih hiš zvišale za 15,6 %, cene novih družinskih hiš pa so se znižale za 1,5 %.