Napredno iskanje
 • lokacija

  A PHP Error was encountered

  Severity: Warning

  Message: Invalid argument supplied for foreach()

  Filename: search/mainSearchView.php

  Line Number: 354

Hiše Notranjsko – kraška

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Notranjsko – kraška

O Notranjsko-kraški
Če vam vsakdan v neokrnjeni naravi na čistem zraku, med drevjem in čistimi vodami predstavlja visoko kvaliteto življenja in si tega želite, bo ta regija v svojem miru in tišini podzemnega sveta za vas več kot prava izbira. Prijeten svet kraških voda, polj, ki se spreminjajo v jezera in jezera, ki ponikajo v podzemlje. Nikakor pa regija ne ponuja zgolj dih jemajoče narave, saj boste v tej regiji našli tudi mnogo priložnosti za odkrivanje kulture, zgodovine, tradicije in dogodkov. Dežela je vsekakor primerna za vse starostne skupine.
Predeli
V tej regiji najdemo kar nekaj izbire za nakup hiše, največ v Postojni, pa tudi v Ilirski Bistrici in Cerknici. Zaradi zelenih površin, pa vendar možnosti nežnega urbanega ritma, so ta mesta kar priljubljena za iskanje hiše.
Prodaja hiše Notranjsko-kraška 
Seveda je nakup odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji, največ ponudbe pa boste ta trenutek našli v najugodnejšem cenovnem rangu, torej do 200.000 EUR, kar nekaj izbire je na voljo tudi v drugih cenovnih rangih. Povprečno boste za kvadratni meter vaše nove hiše odšteli 803,11 EUR.