Napredno iskanje
 • lokacija

Novogradnje

  REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Novogradnje

   O slovenskih novogradnjah

   Če ste si za svoj dom zamislili nekaj povsem novega, s svežo energijo, ravnokar zgrajenega, ali nekaj, kar se bo morda zgradilo šele v prihodnjih letih, boste po mnogih območjih Slovenije našli zanimive priložnosti za nakup novogradnje. Slovenija je raznolika, reliefno razgibana za vsak okus, bogata z zelenimi površinami, obenem pa izredno urbana in kulturno pestra. V tako majhni deželi se najde nekaj za vsakogar, kar je ogromen privilegij. S svojo presunljivo naravo, čistim zrakom in vedno novimi priložnostmi za kvaliteten vsakdan so slovenski predeli naložba za prihodnje generacije.

   Predeli 

   Predelov za nakup novogradnje in s tem razgibanega izbora je ogromno. Ponudbe so si med seboj tako lokacijsko kot cenovno precej različne. Pod cenovno najelitnejši predel Slovenije spada osrednji del Ljubljane, ki ji po vrsti sledijo Gorenjska, Južna Primorska, ljubljanska okolica, Severna Primorska, Dolenjska, Pomurska, Posavska, Podravska, Savinjska in Notranjska. V Koroški in Zasavski regiji novogradenj trenutno ni na voljo ali pa je izbira izredno omejena.

   Prodaja novogradenj 

   Nakup je odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji. Povprečno boste na območju celotne Slovenije za kvadratni meter odšteli 3219,31 EUR. Za nakup po posameznih slovenskih regijah pa boste za kvadratni meter odšteli sledeče: 

   Ljubljana, mesto          3402,41 EUR
   Gorenjska                    3209,30 EUR
   Južna Primorska          3171,51 EUR
   Ljubljana, okolica        2696,42 EUR 
   Severna Primorska      2114,63 EUR 
   Dolenjska                    1952,99 EUR
   Pomurska                    1901,80 EUR
   Posavska                      1896,23 EUR
   Podravska                    1791,11 EUR
   Savinjska                      1781,25 EUR
   Notranjska                   1312,86 EUR