Napredno iskanje
 • lokacija

Novogradnje

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

  ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

  PRIJAVITE SE

  Novogradnje

  O slovenskih novogradnjah

  Če ste si za svoj dom zamislili nekaj povsem novega, s svežo energijo, ravnokar zgrajenega, ali nekaj, kar se bo morda zgradilo šele v prihodnjih letih, boste po mnogih območjih Slovenije našli zanimive priložnosti za nakup novogradnje. Slovenija je raznolika, reliefno razgibana za vsak okus, bogata z zelenimi površinami, obenem pa izredno urbana in kulturno pestra. V tako majhni deželi se najde nekaj za vsakogar, kar je ogromen privilegij. S svojo presunljivo naravo, čistim zrakom in vedno novimi priložnostmi za kvaliteten vsakdan so slovenski predeli naložba za prihodnje generacije.

  Predeli 

  Predelov za nakup novogradnje in s tem razgibanega izbora je ogromno. Ponudbe so si med seboj tako lokacijsko kot cenovno precej različne. Pod cenovno najelitnejši predel Slovenije spada osrednji del Ljubljane, ki ji po vrsti sledijo Gorenjska, Južna Primorska, ljubljanska okolica, Severna Primorska, Dolenjska, Pomurska, Posavska, Podravska, Savinjska in Notranjska. V Koroški in Zasavski regiji novogradenj trenutno ni na voljo ali pa je izbira izredno omejena.

  Prodaja novogradenj 

  Nakup je odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji. Povprečno boste na območju celotne Slovenije za kvadratni meter odšteli 3219,31 EUR. Za nakup po posameznih slovenskih regijah pa boste za kvadratni meter odšteli sledeče: 

  Ljubljana, mesto          3402,41 EUR
  Gorenjska                    3209,30 EUR
  Južna Primorska          3171,51 EUR
  Ljubljana, okolica        2696,42 EUR 
  Severna Primorska      2114,63 EUR 
  Dolenjska                    1952,99 EUR
  Pomurska                    1901,80 EUR
  Posavska                      1896,23 EUR
  Podravska                    1791,11 EUR
  Savinjska                      1781,25 EUR
  Notranjska                   1312,86 EUR