Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Celje

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Celje

O Celju

Mesto grofov, kjer se v trenutku lahko preslikate v svoj košček narave. Celje s svojo epsko zgodovino, z obilo fantastične lokalne kulinarike, bogatimi dogodki in mnogo možnostmi za nakupovanje, v svojem jedru ponuja pravo doživetje za vse generacije. Živahen, a obenem miren kraj za življenje in morda prava priložnost za vašo novo hišo.

Predeli Celja

Celje za nakup hiše ponuja veliko možnosti, je pa izbira, poleg vašega proračuna, odvisna tudi od želje po lokaciji. V kolikor si želite mestnega pridiha, biti čim bližje središču, bo prava izbira za vas zagotovo center ali ožja okolica, prav tako v tem predelu trenutno beležimo največ ponudbe.

Center z okolico

V centru in njegovi tesni okolici boste največ ponudbe našli med samostojnimi hišami, veliko manj možnosti pa je med dvostanovanjskimi, vrstnimi hišami in dvojčki. Največ ponudb za vašo novo hišo se trenutno giblje v cenovnem razponu nekje med 200.000 in 400.000 EUR, kar pa je srednje ugodna možnost. Povprečna cena kvadratnega metra znaša 1273,27 EUR, najugodneje pa boste za vašo novo hišo odšteli do 200.000 EUR. Najbolj priljubljen del mesta se ponaša s prečudovitim Šmartinskim jezerom, kar je kot nalašč za aktiven oddih ali kvaliteten počitek, na drugi strani pa se že znajdete v kulturnem vrvežu, sredi dogodivščin po galerijah, muzejih ali v svetu mitov in legend. S takšno barvitostjo se ponaša Celje, tako da je to zagotovo izjemno mesto za izbiro hiše.

Prodaja hiš Celje

Trenutno se Celje po ponudbi najbolj ponaša s samostojnimi hišami, sledijo pa mu dvostanovanjske. Povprečno boste za kvadratni meter odšteli 1221,27 EUR. Cenovno Celje še vedno spada pod ugodnejši predel Slovenije.

Vrste hiš v Celju

Samostojna hiša Celje

V najštevilčnejši kategoriji hiš, Celje največ izbire ponuja v predelu centra in ožji okolici, ponudbe pa so razdrobljene tudi po drugih krajih, še največ na Vojniku ali na Ljubečni. Povprečno boste za samostojno hišo odšteli 1238,90 EUR na kvadratni meter.