Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Savinjska

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Savinjska

O Savinjski
Svoj vsakdan boste lahko umirili ob čudoviti reki Savinji, si popestrili aktivne dni z raziskovanjem Logarske doline ali se povzpeli na Kamniško-Savinjske Alpe. Regija pestre narave, naravnost navdihujočih kotičkov alpskega sveta in slikovitega kulturnega utripa kot preplet sodobnosti in preteklosti. V svoji zelenosti in svežem zraku Savinjska regija nudi visoko kvaliteto življenja za vse generacije, tudi za prihodnje, saj se vam ob vseh zelenih površinah še vedno ni potrebno odpovedati bližini mesta in urbanim dogodkom, ki so le streljaj stran.
Predeli
Savinjska regija ponuja ogromno zanimivih predelov za nakup. Največ priložnosti v tem trenutku najdete v Šmarjem pri Jelšah, Celju in Žalcu. Veliko ponudbe beležimo tudi v ostalih okoliških krajih. Čeprav se ponudbe med seboj zelo razlikujejo tako cenovno kot lokacijsko, še vedno največ razpoložljivosti najdemo v najugodnejšem cenovnem rangu. Od vseh krajev v tej regiji je izredno povpraševano Celje, saj v svojem urbanem vrvežu ponuja mnogo priložnosti za nakupovanje, kulturo ter urbane dogodke.
Prodaja hiše Savinjska 
Savinjska regija v svoji okolici nudi mnogo priložnosti za nakup, tudi na zavidljivih lokacijah. V povprečju boste za kvadratni meter vaše nove hiše odšteli 1140,42 EUR. Nakup je odvisen od vašega proračuna ter želje po lokaciji. Daleč največ ponudbe ta trenutek najdemo med samostonimi hišami, nekaj je tudi dvojčkov in dvostanovanjskih hiš.