Napredno iskanje
  • lokacija

Novogradnje Obalno-kraška

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE KOPER

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Obalno-kraška

O Obalno-kraški
V kolikor obožujete mir in mediteran, bo ta regija prava izbira. Odprta obalna mesta, sijoča v svoji mediteranskosti, so pravi naslov za vsakogar, ki si v svoji bližini želi prisotnosti morja in fascinantnih obalno-kraških okrajev. V okolici mest boste našli mnogo možnosti za aktiven ali miren oddih, obenem pa mnogo priložnosti za odkrivanje kulture, zgodovine in raznih dogodkov. Dežela, kjer lahko na svežem zraku uživate ob nasadih oljk in trt, za kulinarične navdušence pa se bo našlo tudi mnogo fantastične kulinarike. Regija je primerna za vse starostne skupine in absolutna naložba za prihodnje generacije.
Predeli
Ponudbe so v tem trenutku raztresene po mnogo mestih. Skoraj enako izbire trenutno beležimo v Kopru, Izoli, Piranu in Sežani. Najbolj priljubljeni predeli so tisti ob morju ali vsaj s pogledom nanj, zato spadajo tudi v najvišji cenovni rang.
Prodaja novoradnje Obalno-kraška
V tej regiji boste daleč največ ponudbe trenutno našli v najugodnejšem cenovnem rangu, sicer pa boste za kvadratni meter povprečno odšteli 3241,44 EUR.