Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Gorenjska

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Gorenjska

O Gorenjski
Gorenjska je pravi slovenski biser. V kolikor obožujete dihjemajoče naravne kotičke, ste radi na svežem zraku in nasploh svoj mir iščete v podobi narave, bo Gorenjska prava izbira za nakup vaše nove hiše. Ob množici prečudovitih mest, kjer boste našli ogromno priložnosti za nakupovanje ali kulturnih dogodkov, recimo v Radovljici, na Bledu ali v Kranju, se lahko podate tudi na športne dogodivščine v vrsto gora, povzpnete se lahko celo na najvišji vrh Slovenije, Triglav, ali raziščete prelepe kraje v dolini, denimo Kranjsko goro, Trento ali Bohinj, kjer najdete ogromno sotesk, rečic, rek ter naravnih izvirov. Regija je idealna za vse starostne skupine.
Predeli Gorenjska
Slikoviti Gorenjski predeli, ki nudijo visoko kvaliteto življenja, bodo za nakup vaše nove hiše več kot primerni. Seveda je nakup odvisen od vašega proračuna, pa tudi od lokacije, saj Gorenjska ponuja goro raznolikih predelov za vsak okus. Gorenjska namreč nudi veliko območij, ki so precej odmaknjeni od bližine mesta, pa tudi veliko takih, ki so bolj v bližini, tako da je vse odvisno od vaših želja.
Prodaja hiše Gorenjska
Povprečna cena hiše na gorenjskem znaša 1839,32 EUR na kvadratni meter. Največ ponudb ta trenutek beležimo na območju Radovljice, ki ji po razpoložljivosti sledijo Kranj, Jesenice, Škofja Loka in Tržič.