Napredno iskanje
 • lokacija

Stanovanja Lj

  REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Stanovanja Lj

   O Ljubljani

   V Ljubljani se boste naužili visoke kvalitete življenja, saj je v prestolnici vse na dosegu roke. Mesto z naravnost očarljivim starim mestnim jedrom, obilo zelenimi površinami in živahnim urbanim vrvežem nudi pester vsakdan za vse starostne skupine. V prestolnici boste našli bogato kavarniško tradicijo, obilo priložnosti za nakupovanje ter prave kulturne bisere v obliki dogodkov, gledališča, koncertov in arhitekture. Ljubitelji zelenih površin boste svoje veselje našli v parkih, poteh do slikovitega Rožnika in Šmarne gore ali v lepoti Koseškega bajerja. Mesto je zaradi svoje plastičnosti primerno za vse generacije, tako za pare in družine, kot tudi za mladostnike in starejše, med drugim tudi zaradi dobre prometne povezanosti z tesnimi okraji in okoliškimi mesti.

   Predeli v Ljubljani

   Prestolnica nudi obilo različnih predelov, ki so prijetni in ponujajo visoko kvaliteto vsakdana. Veliko zelenih površin, ki za mesto niso samoumevne, celo gozda, le streljaj stran pa že najdete kvalitetno izbiro nakupovalnih centrov in kulturnih priložnosti. Ljubljana spada pod  najelitnejši predel Slovenije, zato je izbira še toliko bolj odvisna od vašega proračuna ter želje po lokaciji, vendar predstavlja naložbo za prihodnost. Za vaše novo stanovanje boste v centru ali njegovi najtesnejši okolici odšteli največ, medtem ko so ostali predeli Ljubljane, denimo Šiška ali Bežigrad malenkost cenejši, se pa še vedno gibljejo v najvišjem cenovnem rangu v Sloveniji.

   Prodaja stanovanja Ljubljana

   Izbire za vsak okus je ogromno. Povprečno boste na kvadratni meter odšteli 4086,51 EUR. Največ priložnosti boste našli v strogem centru, sledita mu Šiška in Bežigrad, ne zaostaja pa niti množica ostalih predelov Ljubljane, kjer izbire resnično kar mrgoli. 

   Trisobno stanovanje

   Največ ponudbe boste ta trenutek našli med trisobnimi stanovanji. Povprečno boste na kvadratni meter odšteli 3993,07 EUR, največ izbire pa je v rangu do 400.000 EUR. Po naboru ponudb tudi tu prevladuje območje strogega centra.