Napredno iskanje
 • lokacija

Novogradnje Ljubljana - Bežigrad

  REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA - BEŽIGRAD

  ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

  PRIJAVITE SE

  Ljubljana - Bežigrad

  O Ljubljani


  V pravljični prestolnici se boste lahko naravnost odpočili. Z mnogo zelenimi porvšinami, prečudovitim mestnim jedrom in urbanim vrvežem je Ljubljana idealna za pester vsakdan. Vse na dosegu roke. Med množico raznih dogajanj, pestre kulinarike, kavarniškega življenja, priložnosti za nakupovanje ter bogate izbire med koncerti in dogodki na področju umetnosti, boste zagotovo našli nekaj zase. Mesto je primerno za vse generacije. Ljubljano odlikuje izjemna prometna dostopnost, predvsem zaradi mestnega potniškega prometa.


  Bežigrad 


  V predelu, ki zajema ljubljanske severne četrti, boste našli nekaj priložnosti. Četrt je pretežno stanovanjska, vzdolž Dunajske ceste pa so na nekaterih odsekih gosto postavljeni poslovni in trgovski objekti, prevladujejo vrstne in samostojne hiše. Bežigrad spada med najbolj zelene predele Ljubljane. Tudi med stanovanji najdemo nekaj izbire.


  Nakup novogradnje Bežigrad 


  Povprečno boste za svojo novo enoto odšteli 3532,5 EUR na kvadratni meter. Vsekakor je nakup odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji, saj predeli Bežigrada ponujajo različne lokacijske možnosti.