Napredno iskanje
 • lokacija

  A PHP Error was encountered

  Severity: Warning

  Message: Invalid argument supplied for foreach()

  Filename: search/mainSearchView.php

  Line Number: 354

Stanovanja Zasavska

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Zasavska

O Zasavski
Regija mnogoterih dogajanj, dostopnosti in nasploh kraj, kjer boste vse lahko doživeli na enem mestu. Lahko uživate v množici dogodkov, ki jih ponujajo mesta, denimo Trbovlje, v kulturnih znamenitostih in športu, tudi v krajinskih parkih. Za kulinarične navdušence se v tradicionalni lokalni ponudbi vedno najde nekaj zanimivega. Na eni strani čudovita narava, na drugi prijeten vrvež mesta. Zaradi svoje dostopnosti ter zelenih površin, je Zasavska vsekakor primerna regija za vse starostne skupine.
Predeli
Izbire na območju Zasavja ni pretirano, pa vendar se med stanovanji najde nekaj zanimivih ponudb, največ v Trbovljah. Zaradi prepleta narave z mestom, so Zasavski predeli primerni za vse generacije in nasploh naložba za prihodnost.
Značilnost
Značilnost regije so premogovniki oziroma rudniki, ki imajo velik zgodovinski pomen. Slednji so se sredi 19. stoletja odprli v Zagorju, Trbovljah in Hrastniku, danes pa obratuje le še zadnji. Veliko vlogo v slovenski zgodovini ima Zasavje zato, ker so ti rudniki pomenili spodbuditev industrializacije, osrednjo vlogo pa tukaj prevzame tudi železniško središče Zidani Most.
Prodaja stanovanja Zasavska
Nakup vašega novega stanovanja je odvisen od vašega proračuna ter želje po lokaciji. V povprečju boste za kvadratni meter odšteli 1434,04 EUR. Vse ponudbe se gibljejo v najugodnejšem cenovnem rangu.