Napredno iskanje
 • lokacija

Hiše nepremičnine

REZULTATI, HIŠE

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE

  ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

  PRIJAVITE SE

  Hiše nepremičnine

  O hišah

  Lahko bi rekli, da je vsa dežela naložba za prihodnje generacije. Slovenija nudi mnogo priložnosti za nakup hiše. V kolikor iščete kaj večjega, morda nekaj s  koščkom vrta in še niste našli ustreznega predela Slovenije, imamo za vas nekaj zanimivih predlogov. Celotna Slovenija s svojo razigranostjo in prijetnimi kotički nudi obilo razgibanih krajev, vasi ali mest, kjer se bodo našle ponudbe prav za vsak okus. V Sloveniji boste vse našli na dosegu roke – od presunljive narave s čistim zrakom, pa do urbanega načina življenja. Ponudbe so si med seboj različne tako po starosti objektov kot po cenovnih razredih. Večina predelov je primernih za vse starostne skupine.

  Predeli

  Na različnih predelih boste našli tudi različne ponudbe. Prijetnih slovenskih kotičkov za nakup je veliko. Vsekakor je nakup odvisen od vašega proračuna in želje po lokaciji. Cenovno najelitnejši predel Slovenije je osrednji del Ljubljane z okolico, ki jima po vrsti sledijo Južna Primorska, Gorenjska, Savinjska, Severna Primorska, Podravska, Dolenjska, Koroška, Posavska, Notranjska in Zasavska. Najugodnejše predele najdemo v pomurski regiji.

  Prodaja hiše

  Največ ponudbe boste našli v cenovnem rangu do 400.000 EUR. V povprečju boste v Sloveniji za nakup vaše nove hiše odšteli 2262,31 EUR na kvadratni meter.