Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Maribor

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE MARIBOR

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Maribor

O Mariboru
Mesto mnogoterih priložnosti, dogodkov, dobre kulinarike in slikovite kulture. Na eni strani živahen vrvež urbanega mestnega življenja, in polno mirnih kotičkov v naravi za vsakogar na drugi. Maribor, kjer najdemo množico dogodivščin v malem, je pravo mesto za vse generacije. 
Predeli Maribora
Maribor za nakup hiše ponuja soliden nabor možnosti, izbira predela pa je odvisna predvsem od vašega proračuna in želje po lokaciji. Najvišjo priljubljenost beleži predel centra. Največ možnosti za nakup je trenutno na voljo na območju Tabora, sledita mu Radvanje in Tezno. Celotno območje Maribora je izredno dostopno z dobrimi prometnimi povezavami. Zaradi zelenih površin so izredno priljubljena območja ob Dravi in Pohorju, kot sta na primer Razvanje in Radvanje. V predmestju, Kamnica in Bresternica-Gaj, najdemo največ individualnih hiš.
Hiše Pobrežje
V največji Mariborski mestni četrti se odpira kar nekaj priložnosti za nakup hiše v lepem in mirnem zelenem okolju, z dostopnimi trgovinami in prometnimi povezavami, na eni strani ob reki Dravi, na drugi pa ob prelepem mestnem gozdu Stražun z obilico sprehajalnih stez. Povprečna cena hiše v Pobrežju znaša 1427,16 EUR na kvadratni meter.
Hiše Studenci
Lep del tega okoliša prav tako objema reka Drava, ob njej pa Studenški gozd, prepreden s sprehajalnimi potmi. Za nabiranje lepih razgledov ali z željo po mirnem oddihu najdemo tudi Studenško brv, ki vodi do Lenta. Povprečna cena hiše v Studencu znaša 1183,28 EUR na kvadratni meter.
Hiše Radvanje
Območje tik pod Pohorjem riše mnogo priložnosti za aktiven ali miren oddih v naravi, z neposrednim stikom s smučiščem in obilico sprehajalnih ali pohodniških poti. Na drugi strani Radvanje ponuja priložnosti za nakupovanje ter nekaj zanimivih lokacij dobre kulinarike. Povprečna cena za hiše Radvanje znaša 2187,17 EUR na kvadratni meter. 
Prodaja hiše Maribor
Maribor je posejan z mnogo priložnostmi za kvalitetno življenje. Izbire v mestu in njegovi okolici ni malo, zato se glede na željo po lokaciji in tipu hiše za vsakogar najde marsikaj. Cenovno Maribor za nakup hiše še vedno spada med najugodnejše predele v Sloveniji. 
Vrste hiš v Mariboru
Hiša dvojček Maribor
Maribor ponuja nekaj priložnosti za nakup dvojčka na različnih lokacijah, trenutno največ ponudbe najdemo na Taboru. Povprečna cena na kvadratni meter znaša 1764,26 EUR. V tem spektru se najde nekaj obnovljenih objektov, kot tudi novogradenj v teku ali že končanih. 
Vrstne hiše Maribor
Možnosti za nakup Maribor ponuja tudi med vrstnimi hišami, največ v Teznem, nekaj priložnosti za vašo bodočo hišo pa se nahaja tudi na elitnih lokacijah. Povprečna cena znaša 2005,76 EUR na kvadratni meter.
Novogradnje hiše Maribor
V teku je nekaj kvalitetnih novogradenj po različnih lokacijah, ki se bodo zaključile v naslednjem letu, zagotovo pa je več priložnosti med starejšimi in obnovljenimi hišami.