Napredno iskanje
 • lokacija

Nepremičnine Lj

  REZULTATI, HIŠE LJUBLJANA

  REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA

   REZULTATI, POTENCIALNE PARCELE LJUBLJANA

    ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

    PRIJAVITE SE

    Nepremičnine Lj

    O Ljubljani

    V prestolnici z naravnost očarljivim mestnim jedrom, mnogo zelenimi površinami in živahnim urbanim vrvežem bo vaš vsakdan napolnjen s pestrostjo in barvitostjo. Skozi mestno jedro boste uzrli pravljično reko Ljubljanico ob presunljivi arhitekturi v obliki mostov, cerkva in drugih znamenitosti ter se lahko povzpeli na Ljubljanski grad, ki zre nad mesto. Ljubljana nudi mnogo dogajanj, bogate izbire med kulturnimi dogodki in koncerti, priložnosti za nakupovanje, kvalitetnih restavracij ter obilo kavarniškega življenja. Vselej so na voljo ljubljanski parki in urejene zelene površine, svoj prosti čas lahko preživite ob Koseškem bajerju ali ob reki Savi ter preprosto uživate ob obmestnem vrvežu. Prednost prestolnice tiči ravno v tem, da boste vse našli na dosegu roke, brez da bi se morali odreči naravi. Lahko se povzpnete na Rožnik ali Šmarno goro. Center Ljubljane je zaradi mestnih avtobusov izredno dostopen s kateregakoli okraja. Mesto vsak dan odpira nove priložnosti za vsakogar.  

    Predeli v Ljubljani

    Ljubljana se kiti s statusom najelitnejšega predela naše čudovite dežele, zato je izbira še toliko bolj odvisna od vašega proračuna in želje po lokaciji. Zaradi svoje dostopnosti in primernega bivalnega okolja za vse starostne skupine je prestolnica naložba tudi za prihodnje generacije. Našli boste ogromno predelov, ki so izredno lični in kvalitetni za vaše novo bivalno okolje.

    Arhitektura

    V Ljubljani boste našli edinstveno in nadstandardno arhitekturo. Katedrale, opera, Narodna univerzitetna knjižnica, narodno gledališče in še mnogo drugih znamenitosti. Zagotovo področju arhitekture najbolj izstopa Jože Plečnik.

    Prodaja nepremičnine Ljubljana

    Povprečno boste za kvadratni meter vaše nove nepremičnine odšteli 3483,94 EUR, priložnosti pa je veliko. Med ponudbami stanovanj boste največ izbire našli v centru, sledita mu Šiška in Bežigrad, tudi v ostalih predelih pa je priložnosti ogromno. V centru in njegovi tesni bližini boste na kvadrat odšteli največ, medtem ko so ostali predeli Ljubljane, denimo Šiška, Bežigrad ali Vič nekoliko cenejši, a še vedno ostajajo v najvišjem cenovnem rangu v Sloveniji.