Napredno iskanje
  • lokacija

Stanovanja Maribor

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE MARIBOR

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Maribor

O Mariboru


Življenje v tem bogatem mestu v malem bo potekalo tako, kot si boste zamislili. Na eni strani vam urban ritem vsakdana prinese pestro razgibanost, medtem ko na drugi že lahko odkrivate skrite kotičke narave, naredite nekaj zase v obliki športnih aktivnosti, ali na zelenih površinah poiščete košček miru zase.


Predeli Maribora


V kolikor se odločate za nakup stanovanja, boste v Mariboru našli široko paleto možnosti. Največjo razpoložljivost trenutno nudi center, najbolj atraktiven del mesta. V kolikor imate od narave raje živahen vrvež mesta, bo to prava izbira za vaše stanovanje. Z obilico možnosti se postavljata tudi Tabor in Pobrežje. Povprečna cena stanovanja v Mariboru in njegovi okolici znaša 2017,49 EUR na kvadratni meter.


Stanovanje Maribor center


V najbolj priljubljenem delu Maribora boste največ izbire našli med dvosobnimi ali trosobnimi stanovanji. Nekaj izbire je tudi med garsonjerami in štirisobnimi stanovanji. Povprečna cena stanovanj v centru znaša 2036,75 EUR na kvadratni meter.


Stanovanja Pobrežje


V prelepi zeleni mestni četrti se odpira mnogo priložnosti za nakup stanovanja v prijetnem okolju. Le korak iz vašega novega stanovanja, pa boste že v gozdu. Korak na drugo stran vas bo objela reka. Trgovine z ostalimi objekti, pomembnimi za kvaliteten vsakdan, so izredno dostopne z odličnimi prometnimi povezavami. Nasploh prekrasna četrt za vse starostne skupine. Povprečna cena stanovanja je 2241,13 EUR na kvadratni meter.


Stanovanja Maribor Tabor


Na desnem bregu Drave boste v mirnem zelenem okolju največjo izbiro našli med dvosobnimi stanovanji. Okolje ponuja pestro družabno življenje v obliki prireditev in športnih aktivnosti. Povprečna cena stanovanja znaša 2130,56 EUR na kvadratni meter.


Stanovanja Tezno


V drugi največji mestni četrti v Mariboru boste našli nekaj različnih stanovanj, znova le korak stran od gozda Stražun. Popvrečna cena stanovanja v Teznem znaša 1825,68 EUR na kvadratni meter.


Stanovanja Studenci


Znova govorimo o prijetnem in zelenem okolišu, kjer povprečna cena znaša 1661,03 EUR na kvadratni meter.


Prodaja stanovanj Maribor


Vsekakor je izbira stanovanja v tem urbanem biseru odvisna od vašega proračuna in želje po velikosti stanovanjskega objekta. Maribor v svoji živahnosti in zeleni okolici ponuja priložnost za kvalitetno življenje, cenovno pa še vedno zmerne cene v primerjavi z ostalimi mesti.


Vrste stanovanj 


Enosobno stanovanje Maribor


Enosobna stanovanju v Mariboru so zagotovo cenovno ugodnejša od dvosobnih, trenutno je v Mariboru in njegovi okolici na voljo kar nekaj enosobnih stanovanj, povprečna cena pa znaša 2183,70 EUR na kvadratni meter.


Dvosobno stanovanje Maribor


Trenuno med dvosobnimi stanovanji v Mariboru beležimo največ izbire. Med temi najdemo tako obnovljena kot tudi nova stanovanja. Povprečna cena dvosobnega stanovanja znaša 2031,86 EUR na kvadratni meter, največ izbire pa nudita Tabor in center.


Trisobno stanovanje Maribor


Maribor tudi med trisobnimi stanovanji in kar nekaj novimi objekti nudi veliko možnosti z največ izbire v centru in Taboru, povprečna cena pa znaša 1992,11 EUR na kvadratni meter.