Napredno iskanje
  • lokacija

Stanovanja Savinjska

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Savinjska

O Savinjski
V kolikor svoj vsakdan radi preživite v pisani naravi, v zelenih kotičkih alpskega sveta in v barvitem kulturnem utripu mesta, ki hkrati združuje tako preteklost kot sodobnost, potem bo Savinjska regija pravi naslov za vaše novo stanovanje. Zaradi svojih zelenih površin Savinjska regija nudi priložnost visoke kvalitete življenja in mnogotero mirnih kotičkov, obenem pa se vam ni treba odpovedati bližini mesta, saj le nekaj večjih ni daleč. Prizemljlila vas bo reka Savinja, lahko boste raziskovali Logarsko dolino v njenih mnogoterih krajinskih parkih ter se povzpeli med velikane Kamniško-Savinjskih Alp. Vsekakor primerna regija za vse starostne skupine.
Predeli
Največ priložnosti ta trenutek beležimo v Celju, kar nekaj ponudb pa je razdrobljenih tudi po ostalih okoliških krajih. Daleč največ izbire ostaja v najugodnješem cenovnem spektru. Zagotovo je prav Celje najbolj povpraševano območje Savinjske, saj poleg dostopnosti mesta nudi tudi mirne zelene kotičke.
Prodaja stanovanja Savinjska
Nakup je odvisen od vašega proračuna ter želje po lokaciji. Savinjska v svoji okolici nudi mnogo priložnosti za nakup. V povprečju boste za kvadratni meter vašega novega stanovanja v tej pokrajini odšteli 1952,11 EUR.