Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Podravska

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE MARIBOR

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Podravska

O Podravski


Širša okolica reke Drave ponuja stičišče narave in kulturo-zgodovinskih znamenitosti. Regija, ob kateri je zraslo najstarejše slovensko mesto. Dežela bogatih vinorodnih območij in hribovitih predelov bo najbolj odgovarjala tistim, ki imajo radi aktiven oddih in miren vsakdan. Maribor, največje urbano središče regije ponuja mnogo mestnega dogajanja za vse okuse, tako v obliki priložnosti za nakupovanja kot kulturnih zanimivosti in pestre kulinarike. Tako bo ta kraj primeren za vsakogar, ki si želi bližine mesta, pa vendar dih jemajoče narave v svojem vsakdanu. 


Predeli


Predeli Podravske regije bodo pravi naslov za vsakogar, ki si svoj vsakdan rad kroji na svežem zraku v okolici jezer, vinogradniških naselij in ne prevelike oddaljenosti od mesta. Nakup vaše nove parcele je odvisen od vašega proračuna, pa tudi od lokacije.


Prodaja hiše Podravska


Povprečna cena hiše v podravski regiji znaša 1113,45 EUR na kvadratni meter. Največ razpoložljivosti v tem trenutku najdemo na območju Maribora in Ptuja, tema pa sledita Slovenska Bistrica in Pesnica. Veliko ponudbe najdemo tudi v drugih krajih, v Slovenski Bistrici, Pesnici in Lenartu. Najbolj pisano izbiro najdemo v najugodnejšem cenovnem rangu, torej do 200.000 EUR, sicer pa so ponudbe gosto razdrobljene po vseh cenovnih rangih.