Napredno iskanje
  • lokacija

Nepremičnine Gorenjska

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Gorenjska

O Gorenjski

Svež zrak, presunljiva narava v obliki rek in mogočnih gora, preprosti, skromni ljudje in mnogo prelepih vasi ter mest. Če vam je kaj od tega zazvenelo v pravi smeri, bo Gorenjska regija več kot primerna za vašo novo nepremičnino. Ob množici kulturnih dogodkov v mestih ter priložnostih za nakupovanje, recimo v Kranju, Radovljici ali na Bledu, se lahko podate tudi na aktivne dogodivščine v množico gora in izkusite te dihjemajoče vrhove, celo najvišjega v Sloveniji, Triglav. Lahko zajadrate v prelepe kraje v dolini, kjer znova najdete neopisljive bisere, denimo v Kranjsko goro, Bohinj ali Trento. Tam najdete ogromno sotesk, rečic, rek ter naravnih izvirov. Gorenjska je primerna za vse starostne skupine in ogromna naložba za prihodnje generacije.

Predeli Gorenjska

Pisani Gorenjski predeli z nešteto možnostmi bodo pravi naslov za vsakogar, ki ne zmore brez narave. Gorenjska namreč nudi mnogo različnih predelov. Tiste precej odmaknjene od neposredne bližine mesta, srednje odmaknjene in pa v bližini ali tesno. Največ ponudbe najdemo v Kranju in Radovljici, ki spadata med najbolj zaželjene predele.

Prodaja nepremičnine Gorenjska

Nakup vaše nove nepremičnine je odvisen od vašega proračuna, pa tudi od lokacije. Povprečna cena nepremičnine na gorenjskem znaša 3043,13 EUR na kvadratni meter. Njaveč ponudbe boste našli v rangu do 400.000 EUR.