Napredno iskanje
 • lokacija

  A PHP Error was encountered

  Severity: Warning

  Message: Invalid argument supplied for foreach()

  Filename: search/mainSearchView.php

  Line Number: 354

Nepremičnine Zasavska

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Zasavska

O Zasavski

Pokrajina, kjer bo vsak našel košček lepega zase. V Zasavju lahko uživate v številnih dogodkih in priložnostih za nakupovanje, ki jih ponujajo mesta, denimo Trbovlje, v športnih aktivnostih ali kulturnih znamenitostih, med drugim tudi v krajinskih parkih. Tudi za kulinarične sladokusce je v tradicionalni lokalni ponudbi izpod rok prijaznih domačinov kar nekaj zanimive izbire. V kolikor ste si svojo novo nepremičnino zamislili na zelenem kraju, ki obenem ponuja tudi nekaj mestnih radosti, bo Zasavsko območje pravo za vas. Regija je primerna za vse starostne skupine.

Predeli

Na območju Zasavja boste našli nekaj izbire, vendar ne pretirane. Na voljo je nekaj zanimivih ponudb, največ v Trbovljah in Zagorju ob Savi. Ker Zasavje ponuja prelepe zelene površine s prepletom urbanih ritmov, je regija primerna za vse starostne skupine.

Prodaja nepremičnine Zasavska

Nakup vaše nove nepremičnine je odvisen od vašega proračuna ter želje po lokaciji. V povprečju boste za kvadratni meter odšteli 1061,77 EUR. Največ ponudbe se giblje v najugodnejšem cenovnem rangu, saj zasavska regija spada med ugodnejše predele Slovenije.