Napredno iskanje
  • lokacija

Nepremičnine Koper

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE KOPER

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Koper

O Kopru

Eno najstarejših mest v Sloveniji je prava poslastica za vse, ki obožujejo obalno življenje ob barviti ponudbi kulturnih in zgodovinskih znamenitosti, dobri hrani, aktivnem oddihu, obilici dogodkov in širokih možnostih nakupovanja. Z dobrimi prometnimi povezavami je tako neposredno povezan z ostalimi obmorskimi mesti in je od Trsta oddaljen zgolj 12 kilometrov. Koper s svojo 8-kilometrsko obalo ponuja obilico zimskih sprehodov ob morju, lovljenje prvih pomladnih sončnih žarkov na obali Jadranskega morja, jesenska športna doživetja ter poletno morsko osvežitev. Mesto je izredno primerno za pare in samske, tudi za mlade družine, saj je koprskih kotičkov za raziskovanje in aktivno preživljanje prostega časa ogromno. 

Največ možnosti Koper v svoji bližnji in širši okolici ponuja na področju nakupa hiš, takoj za tem pa sledijo stanovanja. Število novogradenj ni v vzponu. 

Predeli Kopra

Izbira nepremičnine v Kopru ni odvisna zgolj od vaše želje po vrsti nepremičnine ali od vašega proračuna, temveč tudi od lokacije. Center in Žusterna sta izredno priljubljena predela. Po lokacijski popularnosti tema dvema predeloma sledita Semedela in Olmo-Prisoje, čeprav spadata pod manj eliten del. V kolikor si ne želite neposredne bližine mestnega vrveža, bodo za vašo nepremičnino odlična izbira Bertoki, Pobegi, Sv. Anton, Marezige, Dekani ali Škofije, saj poleg srednjega cenovnega razreda ponujajo naravo pred vašimi vrati, pa vendar le korak stran od urbanega obalnega življenja.
Cenovno najugodnejši in manj popularni pa so zagotovo Zazid, Rakitovec, Gradin, Gračišče in Podgorje.  

Center Koper in okolica

Kot že rečeno, izredno priljubljeni območji sta center in Žusterna, saj se nahajata tik ob morju. Na teh območjih je težje najti zazidljive parcele, tako da boste več izbire verjetno našli med ponudniki stanovanj ali starejših gradenj, v kolikor vam je pomembna neposredna bližina morja. Povprečna cena na kvadratni meter bo v tem predelu za vašo novo nepremičnino znašala 3330,25 EUR.

Nepremičnine Markovec

Še en priljubljen predel ponuja nekaj možnosti za nakup vaše nove nepremičnine. V povprečju boste zanjo odšteli 3258,70 EUR na kvadratni meter. Majhna razdalja do centra s pogledom na obalo nudi možnost za kvalitetno obliko življenja.

Prodaja nepremičnin Koper

Povprečna cena nepremičnin v Kopru znaša 2971,81 EUR na kvadratni meter. Stanovanjske nepremičnine so se v preteklih letih podražile za kar 4,5%.