Napredno iskanje
 • lokacija

Nepremičnine Osrednjeslovenska

REZULTATI, HIŠE LJUBLJANA - CENTER

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA - CENTER

  REZULTATI, POTENCIALNE PARCELE LJUBLJANA - CENTER

   ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

   PRIJAVITE SE

   Osrednjeslovenska

   O Osrednji Sloveniji

   Centralni predel Slovenije v središču vseh mogočih doživetij. V kolikor se odločate za osrednje predele, boste imeli vse na dosegu roke – mnogo priložnosti za kulinarične entuziaste, nakupe, dogodke in vsega, kar si v mestnem ritmu lahko predstavljate. Na zelenih površinah med parki in gozdovi si boste lahko oddahnili, aktivno ali malo manj. Osrednja Slovenija je izredno dostopna in ravnor zaradi tega tako zaželen predel za bivalno okolje, predvsem pa je vsekakor primerna za vse starostne skupine. Vsak kraj nosi zgodbo zase. Zaradi lepe narave je osrednja Slovenija tudi naložba za prihodnje generacije.

   Predeli

   V tem predelu boste našli ogromno izbire. Največ priložnosti za nakup boste v tem trenutku našli v Domžalah in Grosupljem. Tudi Kamnik in Litija ponujata mnogo, prav tako predeli ob Ljubljani.

   Prodaja novogradnje Osrednjeslovenska

   Izbira je odvisna od vašega proračuna ter želje po lokaciji. Največ ponudbe boste našli v cenovnem razponu do 400.000, sicer pa se cene gibljejo v najrazličnejših rangih. V povprečju boste za kvadratni meter vaše nove nepremičnine odšteli 2817,28 EUR.