Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Kranj

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Kranj

O Kranju

Če občudujete svež gorenjski zrak in niste radi obkroženi zgolj z obilico zelenih provršin, temveč tudi z mogočnim gorovjem, bo Kranj prava odločitev za vas. Nudi namreč vse na dosegu roke. Bogati rečni strugi Save in Kokre, ki prečita mesto, mnoštvo sprehajalnih poti in prelepo mestno jedro z mnogo možnosti nakupovanja in priložnosti za kulturne sladokusce.

Predeli Kranj

Kranj kljub svoji majhnosti ponuja veliko priložnosti za nakup vaše nove hiše po različnih lokacijah, tako bolj kot manj elitnih. Največ priložnosti je ta trenutek v centru in najožji okolici, čemur z največ ponudbe sledi Hrastje.

Center z okolico

Največ ponudbe v Kranju beležimo prav v bližini centra in tesni okolici. V tem predelu boste največ možnosti našli v cenovnem razponu od 200.000 do 400.000 EUR. Govorimo o precej pestri izbiri hiš različnih starosti, po večini pred kratkim adaptiranih, nekaj malega pa je tudi novogadenj. Za kvadratni meter boste v predelu centra in bližini odšteli 2363,28 EUR.

Hiše Hrastje

Idilično, mirno naselje v okolici Kranja, kjer najdemo največ novogradenj – dvojčkov, samostojnih in dvostanovanjskih hiš, kar je zagotovo naložba tudi za prihodnje generacije. Ker največ ponudbe znova najdemo med 200.000 in 400.000 EUR, po cenovnem razponu navzgor pa jim sledi še preostala peščica, govorimo o bolj elitnem predelu Kranja. Hrastje je s svojim koščkom narave pod soncem in toplo energijo primeren za vse starostne skupine.

Prodaja hiš Kranj

Mesto v svojem pulzirajočem ritmu in prečudoviti zeleni naravi ponuja priložnost za kvalitetno življenje v pestri paleti cenovnega ranga. Nakup objekta je odvisen predvsem od vašega proračuna in tega, ali si bolj želite odmika v naravo ali lokacijo ohraniti bližje mestnemu jedru. V povprečju boste za vašo novo hišo odšteli 1979,79 EUR na kvadratni meter.

Vrste hiš Kranj

V tem trenutku boste največ izbire našli med samostojnimi hišami, potem pa so tu še dvojčki in dvostanovanjske hiše. Ponudbe vrstnih hiš je zelo malo.