Napredno iskanje
  • lokacija

Nepremičnine Savinjska

ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

PRIJAVITE SE

Savinjska

O Savinjski

Savinjska regija je polna zelenih in navdihujočih kotičkov alpskega sveta. Skupaj s pestrim kulturnim utripom kot preplet sodobnega in sedanjega časa je prava oaza za vse, ki iščete regijo z dušo. Počitek ob reki Savinji, raziskovanje Logarske doline v njenih mnogoterih krajinskih parkih ter vzpenjanje med velikane Kamniško-Savinjskih Alp. Savinjska regija nudi možnost visoke kvalitete življenja in obilico mirnih kotičkov, poetičnih, obenem pa se vam ni treba odpovedati bližini mesta. Pokrajina je primerna za vse starostne skupine.

Predeli

Daleč največ ponudbe beležimo v Celju, mnogo izbire je tudi v Žalcu in Velenju. Priložnosti beležimo tudi v ostalih okoliških krajih. Najbolj priljubljeno v kategoriji povpraševanja je Celje, saj s svojo urbanostjo nudi nekaj lepih kvalitet.  

Prodaja nepremičnine Savinjska

Nakup vaše nove nepremičnine je odvisen od vašega proračuna ter želje po lokaciji. Savinjska v svoji okolici nudi mnogo priložnosti za nakup. V povprečju boste za kvadratni meter v tej pokrajini odšteli 1556,30 EUR. Čeprav obilo priložnosti najdemo v različnih cenovnih razponih, še vedno daleč največ izbire ostaja v najugodnješem cenovnem spektru.