Napredno iskanje
  • lokacija

Hiše Osrednjeslovenska

REZULTATI, HIŠE LJUBLJANA - CENTER

REZULTATI, AKTUALNE PARCELE LJUBLJANA - CENTER

    ŽELITE BITI OBVEŠČENI O NOVI PONUDBI NEPREMIČNIN?

    PRIJAVITE SE

    Osrednjeslovenska

    O Osrednji Sloveniji
    Osrednja Slovenija kot središče vseh mogočih doživetij, kjer boste našli mnogo priložnosti za pisano kulinariko, kulturne dogodke, nakupe in aktiven oddih na zelenih površinah, je zagotovo prava regija za vse starostne skupine. Ta prečudovit predel Slovenije je zaradi svoje dostopnosti izredno priljubljeno območje za bivalno okolje. Vsak kraj nosi edinstveno priložnost za doživetja in zgodbo zase. Ig, Logatec, Borovnica, Kamnik, Medvode in še mnogo drugih prelepih mest in okrajev, ki bodo morda idealna lokacija za vašo novo hišo. Vse na dosegu roke. 
    Predeli
    To veliko območje ponuja mnogo zanimive izbire. Največ priložnosti za nakup boste v tem trenutku našli v Domžalah in Grosupljah, tudi v širši okolici Ljubljane.
    Prodaja hiše Osrednjeslovenska
    Izbira, ki je ni malo, je odvisna od vašega proračuna ter želje po lokaciji. Daleč največ ponudbe boste našli v srednjem cenovnem razponu, torej do 400.000 EUR, sicer pa se cene v precej velikem številu ponudb gibljejo tudi med ostalimi cenovnimi rangi. V povprečju boste za kvadratni meter vaše nove hiše odšteli 3074,31 EUR.