Nadomestno ogrevanje v prehodnem obdobju

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Zaradi energetske krize, nezanesljive dobave energentov ali pa zgolj zaradi želje po varčevanju pri osnovnem sistemu ogrevanja, je pametno poskrbeti za sistem, ki bo skrbel za nadomestno ogrevanje.

Trg nepremičnin dokončno prebujen

Nakup ali prodaja nepremičnine, Nakup ali prodaja hiše

Ste tudi vi pred nekaj leti odlašali z nakupom nepremičnine z upanjem, da bodo cene še bolj padle? Če je temu tako, ste na žalost zamudili najugodnejši čas za nakup stanovanjske enote. Povpraševanje na trgu narašča, s tem pa gredo v nebo tudi cene.

Lastništvo nepremičnine kot breme za starejše

Nakup ali prodaja nepremičnine, Nakup ali prodaja hiše

Po Eurostatu vsak tretji Slovenec, starejši od 65 let, trpi pomanjkanje zaradi predimenzionirane in energetsko potratne hiše oziroma stanovanja. Na drugi strani pa obstaja množica mladih, ki jim trg trenutno ne more ponuditi ustreznega bivališča.

Kakšne hiše gredo v prodajo in kakšne ne?

Nakup ali prodaja nepremičnine, Nakup ali prodaja hiše

Povpraševanje na trgu nepremičnin je trenutno večje od ponudbe. Novogradnje gredo za med, starejše hiše večjih kvadratur na dobrih lokacijah pa so zanimive predvsem zaradi zemljišča.

Prenova stanovanja

Individualna hiša, Dvojček, vrstna hiša, vila blok, Vila blok

Zasnova prenove stanovanja je zahteven proces, za katerega ne bo zadostoval le tehten premislek ob domači mizi. Za odličen rezultat je nujna pomoč arhitekta, ki bo estetsko in funkcionalno osmislil vsak kotiček vašega bivalnega prostora.