prodana nepremičnina

Cena bo znana kmalu

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2018
OPIS PROJEKTA/PARCELE
V neposredni okolici Ljubljane, le nekaj minut z avtomobilom iz centra mesta, leži manjša skupina hiš, ki spominja na vas, Kleče. Lokacija je iz centra Ljubljane oddaljena le cca 7 km.

V Klečah leži manjši projekt, v katerem sta na voljo dve stanovanjski enoti, 100 in 110 m2. Možnost vselitve v stanovanjsko enoto je v letu 2019. Objekti bodo končani na ključ in montažni.

Vsaka stanovanjska enota obsega različne tako bivalne, kot tudi spalne prostore, kot npr.: dnevna soba, jedilnica, kuhinja, shramba, vetrolov, spalnica, kopalnica in dve otroški sobi. Kljub temu, da gre za manjši enoti, te dve vključujeta vse, kar potrebuje družina ali par. Pogled iz bivalnih prostorov je usmerjen na manjši vrt, ki ga je možno zazeleniti. Tudi prostori v naselju so usmerjeni v manjši vrt, tako iz notranjih prostorov ne gledate npr. ceste.

Prednost nepremičnine je v tem, da je locirana tik ob gozdu, praktično v naravi, hkrati pa ni daleč center Ljubljane, ki je od lokacije oddaljen 7 km ali 20 min.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

V NARAVI

Enodružinska hiša stoji v neposredni bližini, narave, gozda, ki omogoča premnoge sprehode in je tako primerna tako za družine, kot tudi za ljubitelje hišnih ljubljencev.

MIRNO NASELJE

Nepremičnina je umeščena v mirno naselje enodružinskih hiš, v okolici tako ni pretirano hrupnih dejavnosti. Lokacija tako omogoča možnost počitka in umiritve.

ZA DRUŽINE

Tako družine, kot tudi pari in ljubitelji hišnih ljubljencev bodo lahko izkoristili dobro razporeditev nepremičnine. Objekt vsebuje tako tri spalnice, kot tudi večji bivalni prostor.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Bližina gozda
Posebnost lokacije nepremičnine je v tem, da se nahaja v neposredni bližini narave, gozda, ki omogoča premnoge sprehode. Tako je nepremičnina še posebej primerna za vse, ki imajo družino, hišne ljubljenčke ali samo uživajo sprehode v gozdu.
PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba