INFORMACIJA O GRADNJI V PRIHODNOSTI: MOŽNOST VSELITVE V PROJEKT MED 2018 - 2021

nepremičninski informator

Cena bo znana kmalu

FAZA PROJEKTAna ključ ZGRAJENO2019

VELIKOST PARCELE 700 - 799 m2


22

se zanima

1.160

ogledov

Možna tipologija
tipologija:

stanovanje

Površina parcele
parcela:

700 - 799 m2

Predvideno leto izgradnje
leto izgradnje:

2019

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na prekrasni lokaciji ob zelenju v Podutiku se bodo gradili 4 vila bloki z nadstandardnimi stanovanji. Stanovanja vila bloka v Ljubljani bodo imela pretežno južno lego in poglede na zelenje, vsakemu stanovanju bo pripadal tudi vrtiček v pritličju. Stanovanja bodo tako namenjena ljudem, ki radi uživajo v naravi, kot tudi intuziastom, ki radi vrtnarijo.

V relativni bližini nepremičnin je vsa javna infrastruktura, šola in vrtec sta od lokacije oddaljena nekaj več kot kilometer. Vila blok bo iz centra Ljubljane dostopen tako z avtomobilom, kot tudi z avtobusno linijo št 22, v cca 15 minutah.

Prednost lokacije pa je predvsem v direktnem stiku z naravo, ki ga bodo deležna stanovanja, saj boste lahko praktično v copatih dostopali v gozd ob nepremičnini. Lokacija je prav tako mirna, stanovanja omogočajo lepe poglede, dobro orientiranosti in izjemno arhitekturo z dobro razporeditvijo.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

ELITNA ARHITEKTURA

Manjša stanovanjska soseska bo obsegala 4 vila bloke sodobne arhitekture, z ravnimi čistimi linijami. Stanovanja bodo umeščena v naravo, katera bo z arhitekturo tvorila zanimivo bivalno okolje.

LEP POGLED

Si želite izjemnega pogleda v naravo iz vašega stanovanja? Potem so za vas stanovanja v 4 vila blokih, ki omogočajo direkten stik z naravo.

V NARAVI

Nepremičnine bodo pozicionirane praktično tik v naravi, ob večje gozdu Šentviškega hriba, oziroma Podutika. Iz vašega stanovanja boste lahko direktno dosegali naravo in si privoščili sproščujoč sprehod.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Nepremičnina ob gozdu
Ste vedno želeli živeti v večstanovanjskem objektu, kjer ni potrebno vzdrževati lastne parcele po eni strani, po drugi strani pa biti v neposredni bližini gozda? Kmalu boste lahko iz svojega stanovanja stopili neposredno v gozd, bili v stiku z naravo in se sprehajali po premnogih sprehajalnih poteh Podutika, oziroma Šentviškega hriba.
COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba