priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 0 - 400 m2


5

zahtevki

2

se zanima

402

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
Štirisobno stanovanje v Šentjakobu

V Šentjakobu je v pripravi začetek gradnje treh dvostanovanjskih dvojčkov, štiri stanovanja v vsaki enoti. Na voljo bo 6 stanovanj v pritličju z atrijem in 6 dupleks stanovanj s teraso. Trenutno se zbirajo ustne rezervacije. Do prodaje se lahko cene in drugi pogoji prodaje spremenijo. Objekti so v začetni fazi gradnje.

Stanovanje v nadstropju s teraso

Štirisobno stanovanje v nadstropju bo veliko 150,87 m2. Iz bivalnega prostora in spalnega dela je izhod na teraso, skupne velikosti 31,42 m2, kar daje občutek odprtosti prostora, kar še dopolnjujejo velike steklene površine. Stanovanje je svetlo in zračno.

Izmere prostorov:
- bivalni prostor ….. 46,53 m2
- spalnica …………........ 12,95 m2
- soba ……………............ 10,33 m2
- delovna soba .….. 13,62 m2
- kopalnica 1 ……...... 4,05 m2
- kopalnica 2 …….... . 4,96 m2
- garderoba ……….... 5,30 m2
- shramba ………....... 2,63 m2
- hodnik ………….......... 12,78 m2
- pokrita terasa 1 .. 13,84 m2
- pokrita terasa 2 .. 8,65 m2
- pokrita terasa 3 .. 8,93 m2
- stopnice ……….......... 5,08 m2
- wc ………………................. 1,22 m2
------------------------------------
Skupaj .................... 150,87 m2

Arhitektura

Objekti so oblikovani sodobno in drzno, s premišljenim tlorisom, velik poudarek je na svetlih in odprtih prostorih ter na energetski varčnosti. Za ogrevanje je predvidena toplotna črpalka.

Tlorisi so zasnovani sodobno, prostori so oblikovani po meri aktivnega človeka, ki zahteva več od klasične oblike in razporeditve prostorov. Osrednji del stanovanja je dnevni prostor, odlikuje ga odprt, svetel prostor s steklenimi površinami.

Zunanji izgled objekta je zasnovan v moderni kompoziciji, in sicer tako, da bodo imele zunanje fasadne ravnine raznoliko in razgibano razporeditev zastekljenih delov bivalnih prostorov, v kombinaciji s kovinskimi ograjami in lamelami. Vsaka stanovanjska enota bo imela velik delež dnevne svetlobe, posamezno nadstropje pa balkon ali teraso, funkcionalno povezane z bivalnim prostorom. Objekti bodo že na prvi pogled drugačni, sodoben izgled bo odstopal od povprečnih stavb v okolici.

Faza izvedbe

Stanovanje se prodaja dokončano na ključ, kupci bodo imeli možnost izbire keramike in sanitarij ter parketa v cenovnem rangu, kot ga predvideva izvajalec. V primeru izbire dražjih materialov, kupec doplača razliko v ceni.

Funkcionalna stanovanja bodo omogočala odličen izkoristek prostora, projekt bo zanimiv tudi za vse potencialne vlagatelje, ki bi si želeli nakupa stanovanja kot investicije.

Lokacija

Šentjakob ima neposreden uvoz in izvoz na AC in hiter dostop do Ljubljane. V neposredni bližini je postajališče LPP, linija 21. Bližnji vrtec je oddaljen 250 m, osnovni šoli pa sta v Črnučah ali Dragomlju, za prevoz otrok do obeh šol je poskrbljeno. Kraj ima živilsko trgovino in pekarno ter več lokalov.

Lokacija z okolico nudi tudi veliko možnosti za sprehode, kolesarjenje in rekreacijo.

Pogoji nakupa

Rezervacija in nakup stanovanja bo možen po oblikovanju splošnih pogojev prodaje. Do takrat so na voljo splošne informacije in okvirne cene. Na voljo smo vam za vsa pojasnila. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke, ob nakupu plača kupec del skupne provizije v višini 1% prodajne cene in pripadajoči DDV.

Za dodatne informacije pokličite 040 692 660 ali pošljite mail: janez.coinhab.com

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

ELITNA ARHITEKTURA

Zunanji izgled objekta je zasnovan v moderni kompoziciji, in sicer tako, da bodo imele zunanje fasadne ravnine raznoliko in razgibano razporeditev zastekljenih delov bivalnih prostorov, v kombinaciji s kovinskimi ograjami in lamelami. Vsaka stanovanjska enota bo imela velik delež dnevne svetlobe, posamezno nadstropje pa balkon ali teraso, funkcionalno povezane z bivalnim prostorom

SONČNA LOKACIJA

Objekti so dominantni v prostoru in osvetljeni z vseh strani. Velike steklene površine še dodatno osvetlijo prostore.

ZA DRUŽINE

Stanovanja so različne velikosti, z atriji ali terasami, kar dvigne nivo bivanja. V neposredni bližini je postajališče LPP in postajališče šolskega avtobusa. Na voljo sta dve osnovni šoli.

POVEZANOST Z MESTOM

Lokacija omogoča hiter dostop do mesta, kakor do avtoceste, saj ima Šentjakob lasten uvoz in izvoz na AC. V neposredni bližini je postajališče LPP.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
zasebni lastnik