prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Parcela Bežigrad

V mirnem predelu Bežigrada v Ljubljani se nahaja večja zazidljiva parcela obdana z enostanovanjskimi stavbami. Parcela se nahaja v okolici Slovenčeve ulice, nedaleč za obvoznico.

Možnosti gradnje

Na parceli stoji starejša hiša, primerna za rušenje. Na parceli se lahko zgradi novo individualno hišo, dvojček ali dvostanovanjski dvojček.
Zaradi neposredne bližine vrtca, osnovne šole, trgovine, otroškega zdravnika, mestnega prometa in tudi športnih površin je lokacija primerna za mlade družine. Ker gre za lokacijo v bližini mestnega središča, so hitro dostopne tudi vse druge dejavnosti potrebne za kvalitetno bivanje. Zemljišče kljub urbani legi ni izpostavljeno hrupu prometa, saj do nepremičnine vodi slepa ulica, ki zagotavlja mir in tišino.

Od centra Ljubljane je lokacija oddaljena cca 3,5 km, kar pomeni, da boste do središča prestolnice z avtomobilom potrebovali slabih 10 minut.

Nakup nepremičnine svetujemo investitorju, ki načrtuje gradnjo dvojčka ali dvostanovanjskega dvojčka, nakup pa je primeren tudi za družino ali družini, kateri si želita lastno nepremičnino na odlični lokaciji v Ljubljani.

Pogoji nakupa

Na voljo smo vam za vsa pojasnila in informacije. Premium uporabnikom nudimo vse razpoložljive podatke ( lokacija parcele, lokacijska informacija, idejna zasnova ), kakor tudi možnost ogleda video posnetka parcele. Vse lahko opravite iz vašega doma. V procesu nakupa vam nudimo strokovno podporo arhitekta, pripravimo prodajno pogodbo in vas spremljamo do primopredaje nepremičnine. Premium uporabnik lahko postanete s prijavo na naši spletni strani: https://www.coinhab.si/

Za več informacij nas pokličite na tel. 040 692 660.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične.


Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

ZA DRUŽINE

Zaradi neposredne bližine vrtca, osnovne šole, trgovine, otroškega zdravnika, mestnega prometa in tudi športnih površin je lokacija idealna za mlade družine.

MIRNO NASELJE

Lokacija se nahaja v prijetnem naselju enostanovanjskih hiš. Do nepremičnine vodi slepa ulica kar zagotavlja mir in tišino.

POVEZANOST Z MESTOM

Od centra Ljubljane je lokacija oddaljena cca 4,5 km, kar pomeni, da boste do središča prestolnice z avtomobilom potrebovali slabih 10 minut. Povezanost z mestom omogoča tudi linija mestnega prometa, ki poteka v neposredni bližini nepremičnine.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba