prodana nepremičnina

Za ceno se prijavite
OPIS PROJEKTA/PARCELE
Na večjem zemljišču v krajinskem parku Strunjan se nahaja starejši objekt za katerega je pridobljeno gradbeno dovoljenje za adaptacijo in rekonstrukcijo objekta za namen izgradnje senior hotela z 16 sobami, restavracijo, ambulanto in spremljevalnim programom. Za predmetno zemljišče je pridobljeno tudi strokovno mnenje, po katerem je v skladu z veljavnim prostorskim aktom možna gradnja, rekonstrukcija in dozidava večstanovanjskega ali apartmajskega objekta. Po oceni je mogoče na lokaciji urediti 8 - 12 stanovanj s pripadajočimi parkirnimi površinami.

Lokacija bodočega hotela ali stanovanjskega kompleksa je med Izolo in Portorožem v krajinskem parku Strunjan na Belvederju, v bližini morja, kjer sonce sije kar 2300 ur na leto. Na razdalji cca. 600m od lokacije se nahaja turistični kompleks hoteli Belvedere. V krajinskem parku Strunjan, 2 km od lokacije se nahaja svetovno priznano klimatsko zdravilišče ter talasoterapevtski center z rehabilitacijskim in welness centrom Talaso Strunjan. Tako s hotelom Belvedere, kot z welness centrom Telaso potekajo pogovori za zakup njihovih storitev v primeru, da bi se na lokaciji gradil hotel. V radiju 10 km se nahaja večina slovenske obalne turistične ponudbe, kar predstavlja odlično priložnost za gradnjo turističnega kompleksa.

Lokacija predstavlja tudi odlično priložnost za gradnjo stanovanj. saj je v bližini vsa potrebna infrastruktura za bivanje družin. Vrtec s šolo je od same lokacije oddaljen le 1,7 km. V bližini pa se nahaja tudi otroško igrišče, trgovina in druga infrastruktura potrebna za udobno bivanje. Najbližja urejena plaža je od nepremičnine oddaljena manj kot 600 m, kar pomeni, da bo uporabnika do plaže ločil le kratek sprehod.

Nakup nepremičnine predstavlja odlično priložnost za investitorja, ki želi na idilični lokaciji v slovenskem primorju postaviti hotel, zdravilišče ali večstanovanjsko stavbo.

Za več informacij nas kontaktirajte.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

SONČNA LOKACIJA

Nepremičnina se nahaja v bližini morja, kjer sonce sije kar 2300 ur na leto.

IZJEMNA LOKACIJA

V bližini se nahaja vsa potrebna turistična infrastruktura za ustvarjanje nove turistične priložnosti, na dosegu pa je tudi vsa infrastruktura potrebna za udobno bivanje. Plaža je od lokacije oddaljena manj kot 600 m.

ODPRTA LOKACIJA

Gre za odprto, mirno lokacijo s čudovitim pogledom na primorsko pokrajino.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

PRIKAZ PROJEKTA
COINHAB PROJEKTI
BODOČI PROJEKTI
PREBERI O GRADNJI
Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba