priporočamo nepremičnino

Za ceno se prijavite

VELIKOST PARCELE 800 - 899 m2


35

zahtevki

7

se zanima

9.548

ogledov

OPIS PROJEKTA/PARCELE
V Novi vasi nad Piranom se je nahajala prekrasna parcela s pogledom na morje velika 5058m2. Parcela je razdeljena na šest manjših enot, od katerih je na voljo samo še ena. Na parceli je možno postaviti individualno hišo z lastnim dovozom in parkiriščem. Lokacija je primerna tako za postavitev enodružinske hiše za stalno bivanje, kot tudi za vikend z vrtom.

Možen dokup še dodatnega zemljišča, tako da se da parcelo povečati na cca. 1000m2.

Nova vas je idilična romantična vasica na griču, ki leži nad Dragonjo in spada pod občino Piran. Vasica leži na nadmorski višini 250,8 m in šteje 221 prebivalcev.

Priporočamo, da se na parceli zgradi tradicionalno primorsko hišo, ki ima streho brez napuščev nižjega naklona, pokrito s tradicionalnimi glinenimi korci. Fasada objekta je lahko iz tradicionalnega lokalnega kamna ali ometana s tradicionalnim primorskim svetlim ometom.

Če iščete idilično lokacijo za postavitev vikenda ali samostojne hiše v naravi in s pogledom na morje, je lokacija kot nalašč za vas.

Slike parcele/projekta so lahko simbolične

ZA VEČ INFORMACIJ JE POTREBNA
NEZAVEZUJOČA PRIJAVA

S prijavo v sistem boste izvedeli več informacij, kot npr:

- kvadraturo stanovanjskih enot,

- opis lokacije projekta ali parcele,

- dodaten opis stanovanjskih enot,

- načrt stanovanjske enote,

- oddaljenost projekta/parcele od javne infrastrukture,

- lokacijo projekta ali parcele.

ZANIMA ME VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU

SONČNA LOKACIJA

Stanovanjska soseska je umeščena v naravno okolje Nove vasi nad Dragonjo in ima prisojno lego, torej so objekti deležni dobre osončenosti. Bivanje v objemu narave bo stanovalcem omogočalo mir, zasebnost in neposreden stik z naravo.

LEP POGLED

Objekti so umeščeni tako, da je iz lokacije v daljavi vidno morje. Tako boste lahko, kljub odmaknjenosti stran od vrveža turističnih plaž, uživali v privatnosti in prekrasnem pogledu na naravo na eni strani in na morje na drugi stani.

V NARAVI

Objekti so locirani na rob vasi Nova vas nad Dragonjo, po eni strani imajo stik z romantično vasico, po drugi pa so pozicionirani v naravi. Direkten stik z zelenjem in z nasadom oljk naredi sosesko odprto in zeleno.

PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

Na robu romantične vasice
Romantična vasica Nova vas nad Dragonjo je vas z gručastim jedrom in leži na koncu Šavrinskega gričevja, v okolici so vasice Čehuti, Kortine in Burja. Vasica je bila znana skozi zgodovino z imenom Villanova di Pirano. Prepoznavnost vasici daje starejša cerkev in več objektov in tradicionalnih isterskih materialov, kot npr. kamen. Naselje je pozicionirano na rob vasice in je do centra dostopno v nekaj minutah peš. Romantična lokacije je primerna za vse, ki iščejo mir, privatnost.
PRIKAZ PROJEKTA
SLIKE PARCELE
PRIJAVITE SE

in pridobite več informacij o projektu

COINHAB PROJEKTI
Zemljišče nad Piranom

15.02.2016

Koper, Koper

7

Dvostanovanjska hiša Vižmarje

17.03.2016

Ljubljana - Šiška, LJ-Šiška

23

Studenci Sunset Elite Maribor

28.12.2016

Maribor, Studenci

15

PREBERI O GRADNJI
Prenova stanovanja

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Zasnova prenove stanovanja je zahteven proces, za katerega ne bo zadostoval le tehten premislek ob domači mizi. Za odličen rezultat je nujna pomoč arh...

Kdo gradi kolektivno stanovanjsko gradnjo?

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Kot že znano je najbolj pogosta tipologija stanovanjske enote v Sloveniji prav enodružinska individualna hiša. V Evropi se uvrščamo v sam vrh držav z ...

Zelena streha

Načrtovanje hiše, Arhitektura in načrtovanje hiše

Želite maksimizirati zelenico na parceli ali imate premalo zemljišče?

Parcelo posreduje zasebnik ali nepremičninska agencija:
Zasebna ponudba